- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emy90
csendes tag
Beletettem egy régebbi videókártyát: Redeon 9800Pro-t, most műküdik a gép! Nem bírná el a HD3850-et a táp? Elvileg vinnie kéne, előzőleg egy GeForce 6800Ultra volt benne csak nemrég meghalt, ezért cseréltem ki 3850-re, eleinte működött kb. 1hét és utána kezdődött a baj.
-
A gép egyébként tui biztos, hogy jó volt? Másik VGA-val kipróbálni? Másik tápegységgel megnézni? AGP jól benne van a foglalatban? A csatlakozó vége szokott néha kicsúszni a foglalatból, és akkor jelezne VGA hibát, ha tudna.
Hequila: elem miatt nem indul el a gép? Ilyet még nem hallottam. Mondjuk, a Toamto lapokat mindig kerültem nagy ívben, tehát, ha Te mondod, elhiszem. De ez durva.
-
Hequila
őstag
Nos.
mave13 állításával ellentétben bizony lehet, hogy az alaplapi elem miatt ne induljon el a lap, főleg a Tomato/Zida lapoknál. Próbálj bele egy biztosan jó elemet. Vagy mérd ki (3V körüli értéket kell kapnod), vagy vegyél újat (150 Ft körül osztogatják).
Úgy kell belerakni az alaplapba, hogy a karikás (vagy hogy mondjam) része legyen alul. Tehát ha beleraktad, a "homogén" oldalát kell látnod.
Viszont ha egy elemcsere gondot okoz (nem tudtad, hogyan kell belerakni), miért szedted szét a gépet?És biztosan össze is tudod majd _jól_ rakni?
-
Mióta nem volt használva a gép?
Szedd ki a RAMokat, szedd ki a procit, takaríts ki mindent, aztán próbáldd meg úgy.
Az elemnek nincs sok köze ahhoz, hogy elindul-e a gép, vagy nem.
Régebbi gépeknél kb. típushiba, hogy a VGA és az alaplap nem merőleges teljesen egymásra a házban, és em érintkezik jól az AGP. Alaplap nem pittyeget? (Rá van kötve a speaker?)Kb ennyi. Takarítsd ki, rakd össz, és próbálkozz újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest