Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Kicseréltem, amit tudtam. Megcseréltem a ramokat, kivettem az egyiket, stb. Sajna ugyanaz...egyébként szerintem vmi más van, mert a vinyónak és az ide kábelnek semmi baja, ugyanis el sem jut néha odáig a bootolás....processzort kiiírja és amikor számolná a ramokat az már nem jelenik meg...restart....vagy számolja rendesen a ramokat, vagy megint hülyeséget lát belőle és kiírja,hogy nincs csatlakoztatva a vinyó és közben felette írja,hogy mik vannak csatlakoztatva....restart...minden jó és a winfos rosszúl lett leállítva és itt választhatom ki,hogy utolsó helyes konfiguráció vagy csökkentett mód, stb...de mindegy,hogy melyikre megyek,mert fekete képernyő útán újra indul..se kékhalál se semmi...na és ezek ismétlik egymást össze vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest