- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
mojo
csendes tag
Király utcai bizományikban is körbe nézhetsz, de én is ajánlom a hificity apróját, vagy az apronetet.
-
Lala77
tag
Főleg, ha a rádiót nem használod ki, akkor így elsőre nem javasolnám a sonyt. De érdeklődj a hificity.hu fórumaiban, főleg a hifi témakörben.
-
Lala77
tag
octogonaudio. vannak használt cuccaik is, néha beesik egy onkyo/nad, ilyesmi. Azoknak szép hangjuk szokott lenni.
Vagy apronet/hificity apró. 30körül már elég jó hangú sztereó erősítőt lehet beszerezni. -
Terminus_
aktív tag
Helló!
Hirtelen nem találtam megfelelő topicot, így bízom benne nem az lesz az első, hogy jól leszeditek a fejemet. :)
Szükskégem lenne egy kis segítségre: van nekem 4 db 70W-os Sony hangfalam és ezekhez szeretnék valami erősítőt. Nem kell semmi extra csupán számítógéphez lenne (sima sztereo kimenettel), főképp videóvágáshoz használnám.
Egy Sony STR-DE185-ért sok 30eFt, vagy az jó? Mert most egy ilyet mondtak nekem.
[L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=xu8uj8TGop4uoIRDkrEkhIvKoxIbur11w2k=?CategoryName=hav_HiFiComponents_Receivers_HiFiReceivers&ProductSKU=STRDE185&Dept=hav[/L]
Bár úgy érzem ennél azért valamivel kevesebből szeretnék kijönni, meg a rádiót sem használnám ki belőle.
Ha tudtok olcsó, jó megoldást, ne kíméljetek. (darabokból nem rakom össze mert akkor is sokba kerül + időm sincs rá)
És felkészültem rá, hogy az én topicnyitó hozzászólásom lsz itt az egyetlen hozzászólás. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest