- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
mojo
csendes tag
Király utcai bizományikban is körbe nézhetsz, de én is ajánlom a hificity apróját, vagy az apronetet.
-
Lala77
tag
Főleg, ha a rádiót nem használod ki, akkor így elsőre nem javasolnám a sonyt. De érdeklődj a hificity.hu fórumaiban, főleg a hifi témakörben.
-
Lala77
tag
octogonaudio. vannak használt cuccaik is, néha beesik egy onkyo/nad, ilyesmi. Azoknak szép hangjuk szokott lenni.
Vagy apronet/hificity apró. 30körül már elég jó hangú sztereó erősítőt lehet beszerezni. -
Terminus_
aktív tag
Helló!
Hirtelen nem találtam megfelelő topicot, így bízom benne nem az lesz az első, hogy jól leszeditek a fejemet. :)
Szükskégem lenne egy kis segítségre: van nekem 4 db 70W-os Sony hangfalam és ezekhez szeretnék valami erősítőt. Nem kell semmi extra csupán számítógéphez lenne (sima sztereo kimenettel), főképp videóvágáshoz használnám.
Egy Sony STR-DE185-ért sok 30eFt, vagy az jó? Mert most egy ilyet mondtak nekem.
[L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=xu8uj8TGop4uoIRDkrEkhIvKoxIbur11w2k=?CategoryName=hav_HiFiComponents_Receivers_HiFiReceivers&ProductSKU=STRDE185&Dept=hav[/L]
Bár úgy érzem ennél azért valamivel kevesebből szeretnék kijönni, meg a rádiót sem használnám ki belőle.
Ha tudtok olcsó, jó megoldást, ne kíméljetek. (darabokból nem rakom össze mert akkor is sokba kerül + időm sincs rá)
És felkészültem rá, hogy az én topicnyitó hozzászólásom lsz itt az egyetlen hozzászólás. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest