Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Nem csak a telot kell kifizetni. Veszel adaptert, kábelt, appokat, fóliát, tokot, stb. Nekem most Poco F5 van. Ahhoz ezek nagy részét megkaptam, illetve droidon majd mindenre van ingyenes app. 3-4 appom van amit megvettem. Pl a True Phone. 113-ért vettem újonnan a telot. Mit kapsz ennyiért az Applenél ami tudja ugyanezt. Sajnos a szemem romlik és kell a 6.7 collos kijelző, viszont nekem 6 collig volt (honor 8) jó zsebben hordani.
És akkor még ott van a szervíz is. Nekem az I11ben szar volt az akku meg a hangszóró. Annyiért cserélte volna a szervíz mint amennyit ért a telefon. Gazdasági totálkár volt. Ez kb 2-2,5 éve volt. Inkább elajándékoztam olyannak aki függő az ios-tól.
Nálunk itthon a lányom az pl megintcsak nagy iPhone rajongó. -
gretzky77
veterán
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Miért miről beszéltél? Hogy a 2020-as telefonra még mindig jön frissítés és jól is működik! Ami tök jó, én erre írtam, hogy azért a Pixel hozzá pl ezt a szintet! Semmi bajom az Almával 1 évig használtam is, de azért itt is vannak akik magasztalják az Almát de ha beleolvasol a topicba azért ott sem fenékig tejfel az élet. De valóban felesleges a 2 rendszer fikázása, mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar használni!
-
blueMerle
veterán
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Te miről beszélsz? A Google 7 évet, a Samsung 5 évet garantál (és 7 év biztonsági frissítést), pontosan ugyanennyit igér az Apple. Ez egy régi, beragadt lemez Apple körökben (fejekben), hogy az Androidon csak 1-2 év adott... Ez konkrétan maximum a dzsunkafonoknál igaz. Minden nagyobb gyártó 5 évet, vagy ennél többet ad.
-
Krugszvele
senior tag
Miért húzták le a tesztelők az a kérdés? Pontosan ugyanazt tudja mint az összes többi 2025-ben kiadott telefon.
Nagy, nehéz, kilóg a kamera.
Egyetlen különbség van a telefonok között, hogy mennyi az ára. És ez "olcsóbb" mint a többi, (ugye?)
Igazából magasztalniuk kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A start napjaiban 60%-kal többet vettek belőle, mint a 2022-es SE-ből.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- War Thunder - MMO Combat Game
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest