- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
danteshell
senior tag
válasz
danteshell #35 üzenetére
az az igazsgág amikor bejött az xp szinte agyvérzésig baszogattak a különféle trójaik, vírusok, kurva keresőgecik, internetlassítók, stb.
amióta ez fenn van tökéletes nyugalommal ülök és figyelgetem hogy éppen melyik dögöt fogta el és zúzta be. zsír -
danteshell
senior tag
válasz
danteshell #32 üzenetére
természetesen legkeményebb beállításokkal kicsit lassít a rendszeren, játékok alatt is max 5százalékot húz le a teljesítményből. Nekem 2,4es amd+512ram mellett szinte észrevehetetlen hogy megy.
-
danteshell
senior tag
válasz
danteshell #31 üzenetére
van benne: vírusírtó /f-secure technológián alapul/, tűzfal, tárcsázásszabályozó modemeseknek, tartalomszűrés, levélszemétszűrés, behatolás megelőzés, csomagfigyelés, van benne alap és haladó beállítási felület stb.
soha életemben nem vettem még pénzért programot, de erre megint előfizettem még egy évre. havi 1k az ára -
danteshell
senior tag
axelero internet biztonság szoftver, bátran ajánlom mindenkinek, szinte mindent tud, magyar nyelvű, 30 napos teljesértékű próbaverzió is van, óránként frissíti magát. Én már végigpróbáltam mindent ami létezik, norton kuka, mcaffee kuka, többi is kuka, ez bejött. 1 azaz EGY éve nem sikerült egy vírusnak v. trójainak sem átjönni ezen a védelmen. Ha gondoljátok leírom a pontos beállítását is.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest