- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Ezt a topicot folytatnám, remélem boci nem baj, újjat nem akartam nyitni.
Tehát, következőt meg lehet-e és ha igen hogyan, oldani: nem a saját gépemet akarom updatelni, mivel az mindig van :) hanem másik gépre akarom az updateket elvinni mert ott modemes net van itt meg gyors, tehát hogy lehetne letöltelteni vmi installálható formában ezeket a pecseket, cd-re kiírnám elvinném és menne. Ötlet? -
kamikaze boci
őstag
Velem sajnos folyamatosan szórakozik, és nem tudom mi a gond (három gépen próbáltam ki, mind ugyanezt csinálja). Már reseteltem a Telindust, bár nem tudom, hogyan függhetne össze.
Tegnap óta folyamatosan ilyen rejtélyes dolgok történnek, a levelezésem is meghalt (fogadni tudok, küldeni nem).
Köszi, hogy megnéztétek..
[Szerkesztve] -
MaUser
addikt
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, a campus-os winnemmel, ezért írtam a ms ügyfélszolgálatnak, akik nagyon kedvesen visszaírtak, hogy campus licenszest ilyen ne érdekeljen, és rakjam újra....:(
-
faster
nagyúr
válasz
Nekem is megy, de 2-3 órával ezelőtt nem ment, de már nem emlékszem, milyen hibaüzenetet írt ki. (Magyar XP OEM, SP1)
-
Ploszi
senior tag
nálam is OK, és töltöttem is le :)
-
nygma
addikt
válasz
tutira 2004. február 29. van beállítva?
-
Agyzuzo
addikt
Nálam is OK (XP Prof HUN, SP1), új frissítés nincs. :)
-
kiskegyed
aktív tag
válasz
nekem müxik.
le is jött 1-2 folt a rendszerre (XP), talán nem rosál be tőle :))
[Szerkesztve] -
bizi990
senior tag
válasz
Win2k alatt nálam működik, igaz csak a keresés lefutásáig próbáltam, mert nincs új illetve olyan amit telepítenék.
bizi -
kamikaze boci
őstag
Updatelni akarom az XP-t, de nem tudom. A hibaüzenet azt mondja, hogy a rendszeridőt nem állítottam be megfelelően. Viszont hiába variálom (volt már minden, még elem kivétel is), az update nem működik..
Lehet, hogy a szökőnap miatt? Megnézni valaki, hogy nála is ugyanez-e a helyzet?
Köszi:)
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest