- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
kymco
veterán
Öröm ilyen topicokat olvasni, valós probléma jól leírva, valós segítőkészség valós eredménnyel! :C
-
törölt tag
Hello!
Megnéztem a linket és én találtam egy olyan deszkát amit itthon is megkapsz és az ára is jó nézd meg a Hertánál!
PX845PEV PRO I845PE,DDR, 6cs.hang 14 400 18 000
[L]http://www.herta.hu[/L]
Azon nem gondolkodtál még hogy áttérsz AMDre szerintem még nyernél is az üzleten sebességben pedig nincs sok különbség! Félre ne érts ez csak egy 5let volt! -
oregcsóka
őstag
Aztán utánanéztem alaposabban, és sajnos kiderült, hogy a táblázatban szereplő lapok közül talán kettőt lehet itthon megvásárolni, azt is 40 ezer felett.
Szóval ez most patthelyzet... -
oregcsóka
őstag
Salazol! Hát ez szenzációs, nagyon király ez a táblázat, nagyonszépen köszönöm a fáradtságodat, amit az én problémám megoldására fordítottál.
Egyébként erDOKe után Te vagy a második ember itt a fórumon, aki nekem a legtöbbet segítette, szaktudásával és önzetlenségével.
Én már csak azért sem találtam volna meg ezt a táblázatot, mert nem tudtam volna angolul megfogalmazni a problémát./ráadásul egy szóban, frappánsan/
Azért itt már elég nagy a választék, én ugysem a legujabb lapok közül választottam volna.
Köszönöm mindjányótoknak a segítséget!
Üdvözlettel: oregcsoka -
oregcsóka
őstag
Köszönöm erDOKe, ez jó ötlet, tényleg.Mert egy sis655-ös már megfizethető kategoria, használtan, számomra.A Gigabyte-nál meg még duálBIOS is jól jönne, az olyan pancsernak, mint én vagyok.
/ErDOKe, te már annyi piros pontot begyüjtöttél, jóindulatoddal, és segítő szándékoddal, önzetlenségeddel, hogy már nem is tudom hogyan fogom én ezt viszonozni./
Üdvözlettel: oregcsoka -
nobufalo
tag
Vegyél kisebb procit :) nem fogyaszt annyit, nem termel annyi hőt, csendes mondjuk egy k6-2 533Mhz, munkára tőkéletes, és lehet hogy egy passzív hűtő is elég neki :)
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan lapot ajánlani P4 alá, amelyikben jól lehet csökkenteni az FSB-t és a Vcore-t?
Mert a legtöbbnél csak növelni lehet.
Ok: kisebb fogyasztás, kevesebb hőtermelés, hosszabb élettartam, bőségesen elegendő sebesség így is...
A jelenlegi lapom: Abit SA7-es, 1.8-as Northwood-al
Köszönöm a segítséget előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest