Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Az enyémnél a plusz 1 volt (igy 11.6 kb) megoldotta az XP installt ugy, hogy biosban minden disable, kivéve a legszükségesebbek és cpu underclockolva megy (ezt a beálitást el is mentettem biosba igy késöbb xp installnál vissza tom hozni) Aztán ráengedtem mindent miután felment xp, de nem volt tul stabil... underclockoltam és így most megy valamennyire, teszre nem volt még időm, de satát viszi, dualDDR-t is minden jó csak underclock van... mingyárt szedek újabb biost, lehet hogy ez a lap még nem is eszi 3200+-t :)
Mod: XP alatt nagyjából jók a feszültségek már ezt teszteltem, +-5 százalékba belefér.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest