-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
válasz
szakalistvan #21387 üzenetére
Az NFS sosem a realisztikáról, hanem az illegális utcai versenyzésről és a közben adrenalint pumpáló zenékről szólt. És az egész sorozat erőssége a grafika, amit a mai napig tart a sorozat, sajnos a játékélményt egyre kevésbé. GRID, Dirt, Project Cars: ha realizmus kell neked.
-
shiftac
aktív tag
Az én hibám volt, végül megoldottam. A Cél-nál mindent kitöröltem, pedig csak mögé kellett volna írni
Jó játékot mindenkinek -
shiftac
aktív tag
válasz
Balathruin #21376 üzenetére
Megpróbáltam ezt, de a 17. lépésnél ezt írja: A Cél mezőben megadott név ('US') érvénytelen. Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét. Ez miért van?
-
shiftac
aktív tag
Én azért reménykedem, hogy lesz nem hivatalos multiplayer (mint ahogy Battlefield 2-re is van, mert annak a szervereit is leállította a köcsög EA). Egyébként Lan-ra (hamachi vagy tunngle) van lehetőség valahogyan?
-
shiftac
aktív tag
És nincs többé
Pedig volt egy Nissan 240SX-em, amit D vagy E kategóriából fölhúztam A kategóriába, 605-ös overall volt rajta
Akkor erről ennyit, megyek nézni pár saját gameplayt Worldről. -
shiftac
aktív tag
Az utolsó perceket élvezzük ki gyerekek, nem jön vissza soha többé. Ez már sajnos nem Battlefield 2, ahol úgy ahogy még megmentették a multiplayert. Itt nem lesz semmi soha többé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged