-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Még megjelenéskor próbáltam a játékot, úgy látszik azóta fizetős lett mint látom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #119 üzenetére
Az oldalon fent van az összes leírása.
Slingshot:
Your car's performance increases significantly when you're trailing the pack. The further from the lead, the greater the boost.
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #114 üzenetére
Social résznél értelemszerűen.
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #109 üzenetére
Miért fejlődnél gyorsabban tőle?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Thunderzolee #99 üzenetére
Nem egy halva született ötlet ez a játék az biztos, csak még nem nagyon van kész, olyan beta feeling az egész.
Az a mágneses dolog meg tényleg szivatás, én sem vagyok oda érte.Tudsz vásárolni autót safehouse-ban, csak jobbra váltogasd a style fület vásárlás módban.Mert mindegyiknél a tuningolt változat van elől, ami ugye csak bérelhető, boost-ért, én is ezzel szívtam meg.
Ami a tuningot illeti 15-ös szinten tudom megvenni az egyik pack-ot a class 2-es 350z-hez.Bár még nem fizettem, így még 10-es szinten vagyok.Ki kell még találnom, hogy megéri vagy sem.
A leszorítás simán paraszt bunkóság, sokan nem hallottak még korrekt versenyzésről. -
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #95 üzenetére
Viper26
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #84 üzenetére
Controls menu nem elérhető, még várni kell rá nagyon úgy néz ki.
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #84 üzenetére
Nem néztem még, arcade-hoz amúgy sem használnám, max a gamepad-ot.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Na, de jó hogy patch volt, egyetlen futamra sem tudok csatlakozni, dob egy peer timeout üzenetet, aztán kész.
-
Viper26
nagyúr
válasz
bokrosolajos #63 üzenetére
Persze, hogy átmész a másik autóján, különben faltól - falig mennem mindenki.
Verseny közben sem ártana időnként, mert elég sok az idióta.
Szóval ott is tudnék díjazni egy választható, ghost módot...így legalább az számítana mennyire vagy ügyes, és nem az, hogy sorra ki legyen lökve a másik. -
Viper26
nagyúr
Lag nálam is van, 40/20-al, látom más is tapasztalja gyorsabb nettel is.Akkor ez szerver oldalról lesz sajnos, bízzunk benne, hogy hamar megoldják.Még néha azt tapasztalom, hogy versenyek előtt igencsak sokat tölt, közben meg az autók hangját is hallani, aztán csend, megint töltés, és jön a futam...fura.
Annak ellenére, hogy arcade, úgy összességében egy közepest adok rá eddig.Majd kiderül milyen lesz néhány hét/hónap után. -
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Ha esetleg kifizetem a starter pack-ot, akkor utána már nem kell fizetni többet semmiért?
Azt azért hallottam, hogy ezen felül lesznek fizetős tartalmak, de akkor havidíj nincs gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest