- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Alapesetben program files, de ezt te határozod meg.
Nekem bejön ez az újfajta tuningolós móka, bár azt vettem észre, hogy aki korábban is költött a kocsi teljesítményére, annak eleve max. gyorsulásos konstrukció van berakva (mondjuk másra nem is nagyon érdemes pakolni...).
Érdekes még ez a sérülés és javítás dolog is, valamelyest forszírozza az embert a SB vételére: nem kötelező, csak "biztosítással" kényelmesebb. De érzésem szerint lesznek még itt is változások...UI: én a fentebb felsorolt bogok egyikével se találkoztam (jó, egyszer nem engedett versenyezni, de a múltkor is volt egy hasonló)
-
Mr.Skynet
senior tag
Nekem a tegnapi frissítés dolog után is ez volt, le kellett törölnöm a játékot, telepíteni azt a pár Mb-os telepítőjét, és mikor frissen szedte le az egész játékot akkor a végén lefagyott, ctrl+alt+del folyamat leállítás, program indítás, update gomb, ellenőriz 1sec, és Launch gombra ahogy kell indult is a játék, ahogy eddig is...
Aztán jöttek a tegnapi update örömei, amiről picit feljebb írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest