- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest