Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest