Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Igen lehetne mondjuk igc ért az új t1 király mert az mr2 nem egy szépségbajnok

A másik dolog kint németbe tényleg szép ilyen átépített járgányokat látni , jók a német uerek vagy csak sok a pénzük, mondjuk megnézném sylar kollégát ha megtehetné mit építene , miből és mien rajzot kapna , de szerintem le esen az állunk tuti, kár hogy kis hazánkban iesmira csak nagyon keveseknek van lehetősége.
Apropó , napok óta a játékban szóban volt egy hitmanhun nevű emberke, nem tudom hogy jöttem én a képben de ma megküzdöttünk , 9mecs 6-3 nekem , de meg kell mondjam nem rossz a srác küzdelmes volt , végig egymást toltuk , csak ha hiba volt akkor lehetett előzni , meg a verseny kimenetelét is az döntötte el. Egy kicsit fájt a dologban , hogy eszembe jutott szarmatrac kolléga (mester) hogy van még mit tanulnom , ugyan is ő hozzám képest nagyon tud menni , mentem vele sokat s tanultam is meg tanított is , ugyhogy jó lenne még nekem is fejlődni.
-
SQX_Barto
addikt
Ez egy Toyota Celica (GT?)
Három nap alatt háromszor fagyott be ez a fos Team Escapenél...
Az meg hogy minden másnap (karácsony húsvét szilveszter másnap) nyerek olyan tuning cuccot, aminél nekem már jobb van, az említésre se méltó. Örülök, hogy még egy fillért se költöttem erre a játékra (gyanítom nem is fogok..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest