Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ez legtöbbször akkor fordul elő ha sokan vagytok egy versenyen 6-8-an mert valami folytán nem tudja szinkronizálni a sok játékost vagy kilép közben valaki de bármi hiba is közbejöhet (nálam ritkán fordul elő).
Nem tudom kikel dob össze de esélyes hogy jóval magasabb szintűvel is összerak pláne ha az MR2-vel vagy a 911 GT3-al mész ezért javasoltam vegyél egy Silviát is mert így nem lesz akkora a szint- és tudásbeli különbség (garázshelynek lennie kell mert a boostos gépnél nem vesz el a 3-ból).
Az hogy nem látod az ellenfeled van ilyen.
Ha nem látod mit nyersz a verseny végén attól még megkapod a kp-t a rep-et és amit nyertél cucc vagy PU-t is.Alkatrészt meg vehetsz 50E kp-ért is az utolsó kártya az (garázsban, mystery pack a neve) de számíts rá hogy néha 10-15-ből csak 1-et ad, ha ad néha csak PU-t dobál.
Tuning leírást meg Nfree is tett fel az alkatrészeket (mi hogy néz ki) meg 2x is feltettem keres rá.(#7705) noblem1983
Az lehet hogy még bent van, de minél többen jelentik, talán nagyobb az esélye hogy repülhet nekem kevés találkozom volt hackerrel a bejelentett BANHAMMER óta, szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest