Hirdetés
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Egész jó a fülesem. Szerintem.
Roccat Kave. -
NFree
addikt
-
tutuhawer
őstag
ha odateszem magam jó pozícióba, akkor kormányozhat az ellenfelem bármilyen mustang rtr-x-et, nem kerüli el a balesetet , csak ha fékez egy nagyot. Sokan reagálni se tudnak, amikor megcsinálom az ütközést. Nem esik meg olyan helyzet sem, hogy visszanyal a fagyi, mert én nem nyalom a fagyit, azaz nem is érek hozzád. Az ütközések miatt ne ítéljen el engem senki, nem azért csinálom, mert alattomos vagyok, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest