Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem sávszélesség-gond nem nagyon lehet, mert főleg nekik érdekük úgy megcsinálni, hogy minél kisebb adatforgalommal menjen a játék, mert a szervereiknek kell kiszolgálni minden játékost... inkább a ping szokott számítani netes játékokban, de ez meg nem függ a sávszélességtől... majd elválik, hogy milyen lesz, mire teljesen kialakul a játék...
ezt hogy érted, hogy 10-es szinttől nincs tovább? pénz nélkül öngyilkosság lesz haladni?
annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza