- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem sávszélesség-gond nem nagyon lehet, mert főleg nekik érdekük úgy megcsinálni, hogy minél kisebb adatforgalommal menjen a játék, mert a szervereiknek kell kiszolgálni minden játékost... inkább a ping szokott számítani netes játékokban, de ez meg nem függ a sávszélességtől... majd elválik, hogy milyen lesz, mire teljesen kialakul a játék...
ezt hogy érted, hogy 10-es szinttől nincs tovább? pénz nélkül öngyilkosság lesz haladni?
annyira nem néztem utána a játéknak... hallottam róla, tetszett az ötlet (hogy ingyenes) és tegnap feltettem... nem leszek hc-játékos... ha kedvem lesz, akkor majd beülök és lenyomok pár futamot, aztán ennyi... tetszett, hogy alapból tudtam venni egy eclipse-et
évek óta odavagyok azért a gépért... meg vissza
-
mephi666
nagyúr
válasz
bokrosolajos #63 üzenetére
jah, kipróbáltam én is tegnap... nem rossz játék... felmentem kb 4. szintig pár verseny alatt... azért multiban érezhető, ha magasabb szintű ellenfeleim vannak és már kis tuning befigyel, mert hiába szedtem hibátlanul a kanyarokat, simán otthagytak
szerintem el fogok ezzel szórakozni, mert ingyen van és simán lehet úgy vezetni, hogy egyik kezemmel cigizek vagy söröspoharat markolok
az ilyen arcade játékokat szeretem, mert (egy ideig) könnyed szórakozást nyújtanak...
ui: nekem is időnként berángatott, de ez szerintem lehet a net miatt... szerencsére tényleg könnyű irányítani és a lagot is át lehet vészelni kicsúszás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged