- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Íme, a One UI 8.5 újításai
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest