Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Kövi lesz akkor valószínűleg
Összeszedtem most egy Viper-re, drag-ra kihúztam valamilyen szinten, eddig egész jól muzsikál. Viszont A-ra tuti nem elég, már csak ezért is gondolkodtam egy Murcielagon 
@Loveless: Én keresem a társaságot, szóval gyűjtögessük tényleg egymást, aztán menjünk!
Apex EU-n fent vagyok, jelenleg nem online, de este majd mehetnénk páran egy-két kört 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Összeszedtem most egy Viper-re, drag-ra kihúztam valamilyen szinten, eddig egész jól muzsikál. Viszont A-ra tuti nem elég, már csak ezért is gondolkodtam egy Murcielagon