Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
ez a tesztoldal, BB, falco és én vagyunk rajta mindegyikünk profiljával. Van olyan oldal, mint az nfs-s.com, ahol be se kell nevezned, automatikusan felkerülsz a ranglistákra, de van olyan, mint az nfsunlimited.net, ahol szólni kell, hogy te ott akarsz lenni. Itt már volt visszaélés az egyik leggyorsabb magyar játékos nevével, de odaszóltam a havercsávóknak, hogy az nem is úgy van, azonnal javították. A magyar ranglista kérdése... kérdéses, sok kérdés van még, nem tudom, hogy fog kinézni. Rajta tartom a szemem, ha az autóimat már nem is...
Nfree, Quqa: tegnap befutottam pár versenyre, de sajnos sok a hiba. könnyű helyzeteket oldok meg szarul, el-elesek pár kanyarban, de azért volt pár csodaszámba menő megmozdulásom, amire nfree csettint, hogy "ez igen, hogy előzött a bokrok közt ez az ember...?"
Szóval lassabb vagyok, emlékezetből pár pálya megy esetleg, mondjuk javítottam is 4-5 tizedet a heritage és campuson a nagy M3-as BMW-vel. Mivel játékpénzes, érdemes szerintem ránézni az adatlapomra, mire is képes a legtisztább körülmények között a gép. Nincs begyorsulás, nincs csalás, csak TutuHawer-csomagolás./egyébként gondolkodtam rajta, hogy befutok játszani olyan célból, hogy bemegyek A kategóriás autóval rekord időre S kategóriás pályára. tehát felfelé csalok ilyen módon egyet, direkt rekordot megyek, és meglátjuk, melyik seggarcú köt bele először a stat oldalon. Ez azért jó, mert növeli a respektet valamilyen szinten, hogy egy ilyen szemétkedés is nekem áll jól , és a respekt bizony sokat segít a háttérben, mert mindig kisegítem vele a mai napig is a barátaimat arrafelé./
-
NFree
addikt
válasz
tatabike
üzenetére
De csak azért mert én nem nevezek
Ő meg már nem játszik 
Más
Egyébként tegnap este mentünk párat Ufó kollégával , ütöttük vertük egymást, s rég harcolunk a színsor miatt, de mindíg azon mult a dolog , ki hol hibázott, vagy a trafik mily módon szólt bele a dolgokba , színsor ide vagy oda
Jo volt csak visszatérve Tutu hiányzik ezekből a csatákból
fuggetlen attól mivel jön midíg mutat valamit , de ha előveszi a nismot-végem 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jo volt csak visszatérve Tutu hiányzik ezekből a csatákból
fuggetlen attól mivel jön midíg mutat valamit , de ha előveszi a nismot-végem