- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Pedig eltűnt. És nekem is volt kettő acc.
Másik problémám:
A kormányt nem tudom használni.Régen key-el nyomultam, csak éppen hogy kipróbáltam a kormányt.De most azzal használnám, régen működött most nem.Persze 1-2 gombot felismer.
tiszta gáz ez a játék, legalább lenne valami komolyabb beállítási lehetőség.Szerk.
De k@rva érdekes. Eddig nem az apex eu-t választottam.És lám meg van az acc.
A többin úgy néz ki "frissen" indul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest