- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
cuebler #17763 üzenetére
kösz , fóliák le lettek szedve róla 70 feletti volt és azóta nincs fent majd valamikor felkerül , a gagyi karbon mintás matricát nem csípném inkább szeretnék eredetit
, felnit sosem találod ki az egy angolból behozott leharcolt 1989 es nissan r32 gts ről vannak
( azok még faszák és megmenthetőek voltak )
amelyik tetszik vagy amire jobban vágysz azt vedd meg , de ha van család akkor civic , enyém barátságos családi mikor velem vannak de ha meeting van ugrik a vtech tartományba és sportos dög lesz
-
sunny84
senior tag
bassza meg az összes kpm es , örökre szarjanak sünt , elnézést aki ott dolgozik de nem sztrájkolnának
miért csak a Hondásokra utaznak ... az mind legális műbizonylatos tuningos
ott vannak a bajor virslik meg a népautók
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17744 üzenetére
2 db 3 * at , zöld gumit csak drag autóban használok , vagy olyan autóba ami gurulgatásra van
, van aki esküszik evorába jó de én nem hiszek neki
-
sunny84
senior tag
én minap este tudtam futni 53 meccset amit nyertem is ( ezzel megvan a d class öcsi teljesen ) a waterfront roadon sok pro , egy ultra és 2-3 * skillek és még sok after is esett
, ajánlom azt a pályát és faszán skillezet , épített rs4 el mindent lehet ütni 1:06 os időt mentem folyamatosan
#17733) ETOM köszi
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17731 üzenetére
én is össze hekkeltem osztrák autópályás bírságot ma
-
sunny84
senior tag
válasz
tutuhawer #17695 üzenetére
meló jól megy csak minden nap 18 után jövök haza bécsből :/ , de legalább más kárpótol , meg kaptam céges bömöst már írtam fentebb milyet , kényelmes mint a barom tankhajó
, ennyit tudok felhozni a javára
, ezt lehet nyűvelni az osztrák pályán és még az üzemanyagot is fizetik , Honda pihen a garázsban
lehet abbahagyom a worldot mert a maradék időm lehet nem erre kellene szesznem , vagy max 1 -2 kört megyek kavics azt csókolom még nem tudom -
sunny84
senior tag
válasz
sunny84 #17678 üzenetére
még azt hozzátenném hogy a sok gyökérpörkölt vezetni nem tud és gondot jelent meglovagolni 200- 300 le is , ha ezek mennének a közúton több lenne a halálos baleset , de én nem veszek részt ebben a marhaságban szánalom ami a vti meg a tdi között megy , motorosok miért nem vagdalkoznak
?
nem mellékesen osztrák munkahelyemen bmw -t kaptam cégesnek 525 d touring automata 06 os évjárat szürke
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17667 üzenetére
látom nem érted pont hogy NEM emelkedőn gyorsulunk ( úgy ámblok a tuningosok ) , mert emelkedőn van valami értelme a nagy nyomatéknak
(#17668) Beeerka de te is eltévedtél ilyen autók nem mászkálnak nagyon ... , de viszont hogy ezzel meg azzal összetalálkozik a nagy mugen meg a vti csak ne felejtsd el a hondákban is van 600 -700le dög dupla turbós vagy még lehet fokozni tovább , én azt mondom bőven elég a 200- 250 le civic utcára mert így is pisloghat mindenki utána ... peace
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17657 üzenetére
ez már szánalom felsőfokon
remélem nem kötözködni szeretnél ezzel a marhasággal
, minden fórumon , facen , stb -n ezzel savaznak ... , én azt mondom kormolást a kályháknak hagyják , meg gyorsulni nem emelkedőn felfele szoktunk menjenek a nyomatékkal a picsába mert ott van értelme csak
-
sunny84
senior tag
napi trollkodás megvolt
őket meg ajánlom jókat mentem velük multiban ( bali meg a huszár )
#17635) UFO1 ok
-
sunny84
senior tag
válasz
chris1997 #17622 üzenetére
én ilyesmire gondolok [gépigény szinten] , Honda ?! hát fene tudja bízzunk benne hogy a stb klasszikus tuner autóval bekerül ..
komoly autókázások lesznek benne hosszabb távon a ból b be 1 óra min -
sunny84
senior tag
fúú nem mostanában jártam erre
nem rossz ez a dög sem csak piros gumival kell okosan bánni vele -
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
ez mi a gyík lenne
[link] -
sunny84
senior tag
megfontolandó hogy kivel kötözködjünk
-
sunny84
senior tag
én amit előszeretettel használok privi escapekre meg hs re és m.w. -n annak brutális ramja van az a Ford Shelby GT500 Super Snake anno aszem 5000 vagy 6000 b . ért vettem meg de nem bánom , a rhinot úgy odébb vágja hogy öröm nézni
-
sunny84
senior tag
válasz
odébbb #17334 üzenetére
ez így igaz , én is ezért hanyagolom ezt a fost mint a többi régi barát akikkel kezdtem anno , én írtam levelet hogy eddigi szülinapokra mit kaptunk és képekben mellékeltem nekik , válaszban annyi volt hogy nagy megmozdulás az ünneplésre a sok leárazás , akció ők mindent megtesznek hogy a játékosok jól érezzék magukat
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17315 üzenetére
elmúlt pár napban én sem estem csalók miatt ki a lobbyból mert nem játszottam 1 percet sem
1000 a dolog
de már ritkultak a csalók .. múltkor mikor futottam csak pár volt -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17312 üzenetére
elcseszték a felosztást mert azt akarták utoljára
-
sunny84
senior tag
és az örök igazság
, basszák meg a nyomatékukat akik arra verik
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #17223 üzenetére
fasza , örülök neki
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #17207 üzenetére
aa , nemzetközi hiba van és nem adja meg az eclipset , szóval csak vigyázni de ne csak a 8000 esnél a többinél is
, csak saját felelősségre , ha veszed akkor mehet a küzdés a supportal
-
sunny84
senior tag
ilyet kérek majd szülinapomra tuti
hála istennek csak 1 hónap mégés asszony cukrász szóval bizodalmunk benne
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17163 üzenetére
gondolom ezt a rockridge pályára szántad vagy csak úgy vegyesen c be
, előbbi pályán ha a1 vagyok semmi nem ér utol , 282-3 a vége , perfectje brutális , gxp kanyargóson jó nagyon , de eclipse vagy mr2 a nyerő ott , a1 túl kanyargóson sz@rt sem ér :S
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
nagy szülinap ez
, pénzt meg a kitartást így hálálják meg
-
sunny84
senior tag
válasz
-Rolika- #17106 üzenetére
a social beállítások mind off legyenek , vedd vissza picit a minőségét mondjuk mediumra , a lost connection hiba az lehet azért jön mert a szolgáltatód sz@r vagy valami a hálózati adapter körül nem oké a gépedben , érdemes drivert frissíteni vagy törölni azt ami fent van és újra felrakni , hány mb -s a neted ? mert ha 2 körül van akkor minőség visszavétele segít + a felbontást is tedd 1280x1024 re , sok emberkének bevált ez akiket ledobált sűrűn ..
egy reg pucolást érdemes lenne eszközölni , amúgy más netes játéknál is van ez ? -
sunny84
senior tag
látom a téma elsiklott , már marhaság irányba megy :/ , én már nem veszek részt
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17084 üzenetére
opti tuningos majmoktól meg ments isten , kályhacső azt majd lefulladnak de erő nincs ezek a sima civicesek , nálunk a racing cluban , nem vigéckedik az aki nincs topon
, a barátnődé meg attól függ melyik évjárat volt , lehet nem f1 hez vagy r35 vspechez kellene hasonlítani
, enyémben nem éreznél ilyet hogy alig megy , utána tisztelnéd a vti -t , mellesleg megjegyezném én 200 felett váltok 5 iket , szereti az integra váltó
peace
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #17078 üzenetére
kicsit benézted már ne is haragudj , a civic vti vtech gyári 160 le , nem az új lónyálakról beszélek hanem a 90-97 ig azok az igaziak , enyém is vti vtech de 190 le jelenleg és eredeti japán blokkos ..
ilyen si meg stb civicek azok nem hűde komolyak de a vti -k azok igen mind , legend az ilyen limuzin luxus tankhajó , nsx meg nem sok szaladgál mert olyan szerviz költségei vannak hogy hajaj , vti vtech , type r , type s mindig jók .. azok hajtásra vannak , vtech tartományba 6 -7 ezres fordulaton letolja a bömiket meg ilyeneket simán , és semmi bajuk mert szeretik a magas fordulatot -
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #17041 üzenetére
az az
, gandlaf style -ba tolod és másokat is megszédítesz
amúgy ez tuti [link] biztos a forrás
?
-
sunny84
senior tag
válasz
sunny84 #17002 üzenetére
hopsz elb@sztam mert a zöld az váltó nem turbó akart lenni
#17003) ETOM hát ja egyhangú lett így ez is :/
a classos drag meg 997 gt2 jé ugyancsak , rally meg hát gagyi mert nem korlátos B class lenne akkor még el lehetne ütni az időt ott :/ , de S classos cinke , f1 , gt3 4.0 és sima , m1 procar , mp4 stb .. ezek a befutók időben
-
sunny84
senior tag
rs4 igen jó dragra legalább is a c classos -ra , megraktam c maxra skill nélkül és marha sokat nyertem ott ..
kék motor piros turbó zöld turbóval rohadtul húz , k -p-z-p-p-s én ezt használom skill mentesen és nem nagyon érnek utol a gxp , stb c maxos verdák -
sunny84
senior tag
rosewood rally sprint pálya és a gridlock drag c classos pálya bent
-
sunny84
senior tag
Leállás lesz 2013.07.17-én (magyar idő szerint este 8-tól másnap éjjel 1-ig)
teljesítmény karbantartás lesz az összes szerveren , csak szólok senkit ne érjen meglepetés kavicsozás közben -
sunny84
senior tag
azt hiszi felrak egy ilyen rendszámtáblát és azzal a menettulajdonságokkal bír majd
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16905 üzenetére
arra rs4 is kell , mert nincs olyan komoly kanyar a pályán és marha jól megy végre az audi d classban mindent odaver , az a top járgány arra fele ... amit bele kell rakni oda az piros turbó , kék fék , sárga gumi , persze mind bolti improved és rendesen meg skillezve
-
sunny84
senior tag
már futnak a szerók , a patch 25,46 mb méretű
-
sunny84
senior tag
válasz
xXHellXx #16871 üzenetére
ne aggódj 1 fele végeznek és akkor össze tudod kapni gyorsba , mikor megvagy belépsz a garázsba és az aznapi is megjelenik
, de amúgy még másnap 8 -9 fele is össze lehet szedni az előző napi kavicsokat persze ha nem fagy ki freeben ( tesztelve ) csak nem szabad garázsba , futamba menni még teleportálni sem
, 1x úgy hagytam a gépet nem fagyott ki és 2 x kavicsoztam egymás után , kiwi voltam hogy működik a dolog
-
sunny84
senior tag
ha rallyzni akarok ott a kurv@ dirt 3 és online megyek meg magamba ha kell , a world a közösségről és az ilyen eventekről szól de így hogy kilövik a voice-t így le esik a népszerűség , én is a jó társaság miatt léptem fel a hülye okoskodó kibeszélő szarrá röhögő groupokba jókat mentünk , áá vicc az egész teljesen kinyírták az elmúlt 1,5 évben ezt a játékot meg a csalókról nem is beszélve , bár még ott van a ts ha dumálni kellene :S
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16860 üzenetére
,, egy rakás fos lett a wolrd
már bánom hogy költöttem rá
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #16820 üzenetére
és mi jön majd ? ha ennyire rémlik az érkezési idő
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16811 üzenetére
nem kidobott ez a fos :S , pedig mostuk a mezőnyt
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #16808 üzenetére
dehogyis nem
, a pontos neve BMW M3 E30 Sport Evolution 850k igc
#16809) eLit-MiLan az egy és ugyanaz ^^
Desmond74 kollégát meg tiltották ? írni akartam neki és meglepődtem hogy törölt felhasználó , sebaj majd regel és jön újra
-
sunny84
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #16751 üzenetére
ha kell ez az a [nick] és apexen van , nekem van 6 aktív ( amiből 2 a legjobban aktív
) meg 4 ilyen tartalék
-
sunny84
senior tag
#16742) sarkanyolo2
van egy kezdetleges nick , 997 gt2 porsche és nissan 200sx benne + 500sb ha jól viselkedsz tied lehet és lesz egy A class király autód ..
-
-
sunny84
senior tag
#16700) Desmond74 tudtam te mindig kész voltál de nem baj
-
sunny84
senior tag
érdekes hogy ment ez itt így :S
nekem meg ez a max és jó idő ez is
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16619 üzenetére
a hiba nem az ön készülékében hanem az ea készülékeiben van
-
sunny84
senior tag
válasz
xXHellXx #16606 üzenetére
engem 1 x sem dobott le bár ma léptem fel kavicsozni egy heten belül kb 1 hete komám szedte
mert itt van a jó idő - családi progik - honda talik ( mondjuk a kettőt egybekötöm , próbáld originen keresztül úgy valamivel stabilabb és néha váltogass apex us és eu között
miura nem rossz autó , garázsnak vagy dísznek pláne jó
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #16582 üzenetére
és , hány autót betettek már igc nek amit súlyos boostokért vettem vettünk meg , most akkor tépjem ki a hajam rúgjam le a gépem és menjek falnak a hondámmal ? pff
, én nem sajnálom így a free játékosoknak is lesz esélyük .... hiába foggal körömmel küzdés és morgás az autókért amik igc sorba dőlnek még elkövetkező időbe jönnek a nagyobb autók amik jobban fájnak majd , se jobb se rosszabb nem lesz ettől nekem nekünk , úgy sem fog már ez a kurv@ world több évig menni ( max 2 -3 szvsz )
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #16530 üzenetére
nyilván 1000 nem foglalja magában az összeset , mindenkit úgy sem bannolnak tök mindegy hogy free player vagy boostos
-
sunny84
senior tag
1000 játékost bannoltak vagy bannolnak ami folyamatban van még
-
sunny84
senior tag
mai agymenésem
ritkán megyek t. e -t és így futok be , + az új taligám
[link] -
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #16462 üzenetére
, komoly volt még ilyen úgymond esélytelen autókkal közel értem be hozzájuk
és tolták a pukat mint a barom én jó szórakoztam
-
sunny84
senior tag
kb ennyi a world ennyire komoly
[link] -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16452 üzenetére
én sokszor jó cuccokat kapok , de ez hatalmas lol a sokadik profilomban
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16434 üzenetére
az már megtelt
tupacamaru nem vicc
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16431 üzenetére
én az űrbe bannoltatlak ki ha nem fejezed be
-
sunny84
senior tag
a per azért az nem ilyen egyszerű meccs , mivel nemzetközi ügy így ottani vizeken mozgó ügyvéd kell nem ilyen itthoni hogy nem számolták el a juttatást rendesen intéző emberke így ez nem kis lóvé és idő lenne , csak ez több sebből vérző ügy de most nem mennék bele meg nem is akarok , mivel a dolog volumene piti ( nem biztosító , munkaügy, személyi sérülés ) évekig húzódhat , nekem egy komolyabb spanyol balesetet évekig kellett meccseznem az ügyvéddel anno ami nem kis lét emésztett fel de meg lett az eredménye de ez más tészta , ilyen beadványt az értelmes és komoly nemzetközi ügyvéd ( ek ) szépen vissza ad ( nak )
-
sunny84
senior tag
kis grid 2es silviám [link]
nekem bejön az a game is -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16230 üzenetére
de a 996 lesz [link]
-
sunny84
senior tag
a ford gt jó kis autó , brutális jó a hangja mikor vált vissza és morog mint a zr1 es corvette , én anno boostért vettem és c ben kipicsáztam eclipset vele a mostani c classos pályán , de c fölé nem szabad vinni , exige nekem az adrenalin360 as van ( body , egyedi neon , rendszám , spoiler , festés ) nagyon jól kanyarodik és megy szépen , bár butítottak rajta azóta sokat de nem rossz még , gt2 -t meg nem kell bemutatni mert A class király de várható hogy butítják mert túl nagy fegyver lesz az igc seknél
-
sunny84
senior tag
Új IGC kocsik:
-Porsche 911 GT2
-Lotus Exige Cup 260
-Ford GT
Ezek mennek:
-Infiniti G35
-Mazda MX-5
-Scion tC#16196) knoz91 gt2 megeszi a 640et simán dragon is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest