- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
-
odébbb
tag
válasz
barack1997 #8692 üzenetére
szia !
Én aktiváltam , de nemadott erre a kodra semmit , ez mien kód ?
-
odébbb
tag
Csáau !
(8666-ra) sürgős válaszokat , véleményeket , kifogásokat , beszólásokat várok , sürgős lett mosmár , előre is köszi mindenkinek ...
(aki válaszolt eddig annak köszi)-vettem az adást
S.O.S.
S.O.S.más : én vagyok a kivétel ezekszerint : nekem nemjött be ez a kabrijónak szituát porsche .
-
odébbb
tag
Sziasztok !
Szóval van aki félre értett , vagy én rontottam el , bocsi mindenki .....
Még egyszer a kérdés ? : T2 , BMW 1 SERIES M CUPÉ ??? erről kellene , minden infó és vélemény hozzászólás ....
Másik kérdés : Aston martini , policijás vagy sima (kék) éri e meg , van e a kettő közötti különbség ?
Vacilálok a bmw , ha jó , gondolkodom , hogy befektessek e !
astont megmár eldöntöttem , de nem tudom mejik legyen ....
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #8629 üzenetére
Szia !
Megértelek , és átérzem amit irsz , nekem nagyon gyenge a netem : mobilinternet !
Már mentünk is - gurultunk is együtt (hála nem volt komoly),de egy-két hiba volt , EZT AZ ÉN NETEM OKOZZA !!! Igy van ahogy írod , de komoly baleset nem volt közöttünk ..Nekem a net azt csinálja , hogy későn tesz be , ez tim eszképpnél 15 másodperc csúszás , és végig full gázon , minden powerápp használatával beérek , decsak épphogy ..
Multinál ez ugy néz ki , nem látom az ellenfelet : első vagyok , megyek a kedvenc pályámon , ugy ahogy szoktam , és utolsó 3 méterben rámszámol a piross óra . Ezt ugy szoktam kibekkelni , Újrainditom a gémet , vagy jó vagy nem .....
Összegezve : a mobilinternet BUKÓ !!
Én , személy szerint Megtanultam vele élni - de jáccani is (szerencsém van , ha a partnerem egy picit megértő , mint te tutu) , de ha nem megértő akkor vesztesként szállok ki ! ez legyen multi-tim eszképp ...
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8609 üzenetére
Szia !
Ez a jelenség , velem is párszor előfordult , és még ő volt fölháborodva (de kilépett-fasorba se volt) ____________ t.r.á.gy.a ember az ijjen , nem találok rá jelzőt , nem is irok inkább..
Dodge ! jó ? , megvagy vele elégedve , amúgy szép lett a festése amit most legutóbb raktál fel (fehér) policijás-villlogós-vinyyogós ??
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #8603 üzenetére
Hali !
Én sem akartam kimaradni , megtettem tétjeimet , köszi a lehetőséget !!!
-
odébbb
tag
válasz
PR0JECTNR56 #8581 üzenetére
Csá !
Újjjj pálya szakasz kéne nekem is ( ha má pálya akkor ótó pálya) , csak jönne már . uj részeket is megnyithatnának , de ótó má nem kéne csak tüzótó ....
ez a lézers -rakétás- aknavetős suv nem ide való , vagy mittudoménmi , pláne meg má nem ennyiér , meg hát de meg ....
partot dobál , de nem mindeggyik , pályán ( tudnod kéne hát hogy má mejik az a pálya ahun ad) ....
Gyémántuzás : kábé október óta csinálom-szedem-szorgalmasan a gyémántotot , hát de meg ( ma azaz mámma egy ojjjan turbót dobott apám , hogy platina kártyás )persze odebbb-nek...
olcsva is kivettte a részét a gyémántozásból: ő ugyszintén platinát kapott (motor)
amugy 156 day ....
155 day-ra mind három profilom skilleket kapot három csillagosat ,
Most az egyszer NEMPANASZKODOK gyémántozásból..... -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #8558 üzenetére
Jó reggelt !
Én annak örülök , hogy élvezetesebbb több játékost legyőzni , pláne ha többben lennénk , több pont , több pénz (ki , hogy szereti ) , szerintem akkor könnyebb a dolgod ha 2-3 an vagyunk ,,,
Mclaren ellen kiállok , mutasd mit tud alapon , ugy ahogy írtad !
há ez az uj suv : uram atyám , szent buzakenyér - ez mi ez ?
-
odébbb
tag
Jó estét !!!
irjatok , véleményt az 1-es bmw - ről ...
multizásnál , miért ijjen kevés az ellenfél , max 4 (akkor már bódottá van) , amugy hárman szoktunk lenni ????
-
odébbb
tag
Jó Reggelt !
Beállítottam végre ezt a skill mizériát , hát mitmongyak lutri , ráadásul nehézkes , mert valamit valamiért , és nem mindegy hogyan s miért pont azt ... ja mégvalami : kevés az állítási lehetőség , mert mindig lemarad valami - mert kevés az ablak , kéne még egy hej - de nincsen , ezért nekem cumi.............nem sírok megoldottam , kérdeztem ezt azt ráadásull tutu kolléga segített pont akkor mikor kellet , pont akkor mikor szükségem volt rá , előre is köszönöm , neki tanácsait , segítségeit , nameg véleményét.
Tutu ! Köszi a Vasárnap reggelt NAGYON jót dumáltunk - gurultunk (csak béna voltam) , tanulhattam tőled , köszi mindent ....
Toltam egy két multit , és dobáll ez a game 3 csillagos skill ... azt bánom , hogy egy pár hozzászólással fejjeb irtam , hogy vettem boostért , mostmár megbántam , irtátok , hogy felesleges bosstot kidobni érte , mert ugyis lehet nyerni - akkor meg minek .....
Nemszapulom a szót - irány a gém , és hajrá - éljen a multi és mindenkinek , azt mondom TOLJÁTOK - GÁZT !!!
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #8517 üzenetére
Csá !
Mármint bosst arny gold skill !
Vettem próba képp , 2 cs. vettem 800 bosstért = 1600 boost, csakhogy adott skillt csak nem jó semmire .. aztis ugy adta , hogy kiforditottam az 5 kártyalapot 1 skill többi powerup , másik csomag ugy szintén 5 kártyalap , 1 skill , többi powerup ..........
magyarul nem szar , csak kaka ....
venni , hogy tudok játékpénzért 3 csillagosat ?
-
odébbb
tag
Hali mindenki !!
Hogy tudok varázsolni 3 csillagos skilleket , mikor nekem csak egy csillagos van ??
Hogy lészen ebbűl 3 csillag ? nem értem
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8508 üzenetére
Hájjj !
Na az ijjjentől van hányingerem amit ez a vadalma csináll !!! Szétbarmoja a játékot - és még nyer is -csak hálll istennek vezetni aszt amit NEMtud ....
tutu : köszi az mp4 infót !!!
más : mr2 kéne skilll full ( mer nekimegyek valaminek , és ugy lelassit , hogy elis vesztem a csatát).
-
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8474 üzenetére
Szia !
Irigyelllek , jó lett ,és szép (egyedi) autópark . Nekem személy szerint egy picit sok , de neked ez megbocsátható mert egy állat vagy , és nem érdekel , hogy fér e a garázsba vagy a szomszéd házába pakolod őket ......
más : hosszú nitró - singli -jugger ez szerinted a rajt titka , és egyből első vagy ????
elgondolkodtató , de ha hatan vagytok - összekusza van .... -
odébbb
tag
JÓ ÉJFÉLT !!!
Olvasgatok , nézegetek , hivatkozok , tapasztalok ......jó -jó amiket irtok érdekesen megoszlik a vélemény alá is támasszátok , de most jön a gond : csak 3 autó lehet , mégpediglen : t1 mr2 , t2 ? , t3 porsche rs3 .... ( többi egyenlőre tabu ) , csak skillezésről beszélünk ......
Rutinnal (skill) lévő emberek akik fullra skillezték az emlitett autójukat várom a véleményt , tudom , hogy marha unalmas a soraimat ezerszer olvasni , de mi a vérnek irom le vajon 100x ?
tutu : jó lett a videjó , zsir !
Egy hete , csak gyémántozni megyek a wordbe , mosmá kezdeni kéne valamit , mert hijányzik a multi , nameg szeretnék király lenni (mr2) , de az alázást nem szeretem , ezé kéne a tökéllletes skillezés !!!!!
má vettem misteri pakkot 50.000. kábé 2milla értékben , de még értelmes part nem vót , irigylem aki már kapott (bő másfél-háromnegyed év)-re értem ezt
-
odébbb
tag
válasz
Severinus #8449 üzenetére
CSáá !!!
Köszi a válaszokat , és tapasztalataidat , de visszakanyarodok a játékélményedre : hát nekem a lasssulás a halálom !!! (most) régebbben jobb volt .
Skillek , ha el.b.sz.om mit csináljak , nekem nem mindegy (még nemcsináltam semmmit) pont ezért kérdezem meg elsőnek itt ..
Part dobállásal énse dicsekedhetek .....nem ad ....
Adták ezt az 5 darabos alkatrészeket , hááááááát mindenre jó csak amire kéne arrra nem.
Más : de , hogy tugggyak igy jácccani , hogy minden auto lassu , és minden eggyes verdába kell skill , ez mijjen má (régebben azza mentem amékkel akartam) , mosmá meg cumi van .
még várom hozzászólásaítokat , hogy elkezgyem a skillllezést !!!!
-
odébbb
tag
válasz
driftstar #8422 üzenetére
Szia !!
Te magyar vagy ? , már mentem veled - de nem ismertelek fel !
De jó , tök oké , hogy itt találkozunk .....Más : Mindenkit megkérnék arra , hogy a skillekröl , dobjon pár képpet ( tapasztalatát irja le ) , előre is köszönöm .... főleg mr2 - porsche gt3 rs kéne .... köszike ...
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Kérem vissza a jó öreg régi bevált world. ,Nem hiszem el , hogy az egész egy rakat fos ...
Olyan mint amikor nyolcadik osztályból visszamegyek első osztályba és kezdem előrröl .... uram isten , mi lett a gémmmel ????más : valaki elárulhatná az igazat , mit kell ahoz tennem (tuning-skill), hogy ugyan ojjan legyen minden autóm , mint ezelőőtt két napppal ???? , mert nincs kedvem lépcsőfokonként felmászni a nagy semmibe és lezuhanni mint most és koppppp.
nagyon más : nincs csetfal ! a régi barátok-haverok akkikkel egyygütt zuztunk -csapattuk gruppba MINDENKI lelépppet , lefalcolt ( őket is rakják vissza ) , hogy ugyanojjjan legyen mint réges rég ...
Egyszóval elvagyok keseredve , és nemtudom hogyan továbbb , ugyláccik mosmár nekem : odébbb ( áj arébb ) ezt jelenti ez a szó aki még eddig nem tudta , tehát odébbb !
-
odébbb
tag
Csővázkaraj mindenki !
Eldobom az agyam ezektől az ea unatkozós bandátul !
Megin semmi fogmeg jól ....... megint pénzt csalnak ki az embertül (márakitül)...csak egy kérdés : minek küszkötttem enyyit a vördbe , ha mostmá az egéssz má csak történelem ?
van 15 kocsim , most mennyek mossam meg öket , hogy tisztán áljanak , majd a garázsba ?
Grupba várlk tutu az öreg róka !
várjuk meg aszt , hogy minek köllöt ezt csinánije .....
-
odébbb
tag
Hali mindenki !
Gurulnék én is egy-két partiarcal ugy mint rég ...
De sajna , köcsi szélvédőmet nézem , mert még csetfal se jó , akkor miről beszélünk , kivel mecseljek (ruszkikkal) mennnyémááá ....
Régen gurultam tutuval is mostmár még őt se látom ---- holvagytok régi öregek akkikkel még élmény volt beszélgetni is , nemhogy jáccccani ?
World alkothatna valami maradandót is , mert az agyamra megy hogy nincs senki ojjjan aki rég motoros , mert a sok szarjával már mindenkit elüldözöttt , (ami má édestova kétéves lészen) , de gyerekcipőbe jár .... mindegy , nem sirok , csak belül azé basssza nekem valahogy .
Más : ja ugylátom megin jön az igc verda , csak gyözzzem kivárni , oszt fogmeg nesze semmi nem vót !
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #8192 üzenetére
csákány !
Én is szeretnék ennyit elnyomni , csak az a a gáz , hogy lehetetlen !
kéne ojjan infó nekem , hogy mejik pálya dobja a (platina) cuccot , 4 kulcsosat ???
-
odébbb
tag
válasz
noblem1983 #8126 üzenetére
Ne irjá alám , ne tegyé lapátra !
Akinek neminge nemveszi magára ,
Mi aza a szó, hogy igc - nem hobbi autót akarok venni !
MÁSIK : veled még ugylátom nembasz.ak.szik a játék , engem kurvára zavar , hogy ledob , meg nemlátom az ellenfelet ..........nemsorolom me má leirtam ecccer má na !Ne vigasztajá azzal , hogy indicsak ujra , amugyis én költöttem a játékra , nehogymá a nyul vigye a puskát -----
AMUGY MEG SZÉTKUR AZ IDEG AKI PÁRTOLJA EZT A GÉMET , rÉGEBBBEN SOKKALTA JOBBB VOLT !amugy nemadom fel mert szeretek jáccani , de te aki ijeneket ir , az nincs tisztába , hogy mijjen nehéz jáccani ugy , hogy várni kel a betöltésre .... nemsorolom.....
nincs letiltva senki-szar a gém... -
odébbb
tag
Helllo !
Nekem má mindegy én má megőrültem , mit is várhatnék ettül az eberektül !
No cset , No igc verda , No értelmes part - Ledobál - kirak - nemindul , nem akar betölteni............Má egy kicsit televan vele a t.ö.k.ö.m. !
jajjj má majnem elfelejtettem : k.a.p.j.á.k.b.e.-amiért nem tudom a barátomat összekapcsolni, hogy beszélgessek vele , erre csak ugy tutták feltenni a tortára a habot , hogy Nemtuttam meghijót küldeni csoportba se - meg sehogyse - megmég mitnem ?????Arról nem ejtek szót , hogy multizásnál cummmi van mert nemlátom az ellenfelet , közbe vagyunk négyen , tudodmit nemsorolom .....................
ámmmen.gémóver-enyit tudnak ott játéképítőszervezőcihopatavadbarmokakikamipénzünkbőlverikabrét
-
odébbb
tag
Csá mindenki !
Miről maradtam le , vagy mit kéne tudnom - vagy mi változottt ?
minek kellet vóna változni ? -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8084 üzenetére
Csákó !
Mustang (elenor), vagy mindegy csak ez a fordos kategórija , avagy 1967..... na jó segitek , nem szurok be képpet mert ugysincs párja , és lebőgne mindenki , hogy ez aztán tud ,
egy szó-élvezet és hatalmas vas vesz körbe -és nagy motor = mustang és társai ..Nekem ez kéne , de élőbe ám !
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #8059 üzenetére
CSá !
Köszi tutu ! Tudom , hogy sok levezetett km.van mögötted , és rutin is , de azért nehezen emészthető dolog az , hogy rádszámolnak , főleg hogy vezetek , vagyis elől megyek ..
Ultrával megmég várok , had gyüljön ...ezek az ujjonnan gyütt autók : porsche panamera -vagy boxer(cabrio), lotusz európa , kérdem én jó e , használható e , vagy csak udvart tölteni jó vele ????
-
odébbb
tag
Estét mindenki !
Nyertem már ultrát is , vetttem platina kártyát is , de nem sok (hangyafasznyi)különbség , magyarul épphogy változik az autó , akkor minek kérdem én ?
Persze sokak szerint változik , de én miért nem érzem ?Miszteri pakkot vetttem má sokat , decsak NITRO miatt , grat mindenkinek aki már talált it ultrát , én még SAJNA nem - de bízok !
Teccik a bömbid jó ez a zöld szin , én is zöld párti vagyok , de NAGYON !!!!
(minden marha zöldre megy)Más : sok multit nyomok , de töbsége az ellenfeleknek , (még) hál istennek , nem rendelkeznek ultra., persze az enyim igen , egy-kettő má van benne(ultra), de hazai pályán nem tud leverni.....akármicsinál....
sok a lag , nemrak be időbe , nemlátom az elllenfelet, kettten vagyunk benn megyek egyedül , én vagyok nyerő pozicióba és számol a piross óra nekem értitek nekem aki végig vezetett , nemlátttam elllenfelet , és nekem számol időt , holott a végén kiderül , hogy ő nyert akkor én mit csináltam (ez multizásnál volt)...
Várok válaszokat !!!
FONTOS!!!! -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8003 üzenetére
Csá !
Jó lett , teccik a színek kombója , ha má itt tartunk kiváncsi leszek mit művelsz majd a cabriolettel amit hamarosan betesznek (arra repűlögépet) festhecc .
más : kell a cset mer megőrülök , én igyis mindig beszélek valakivel a worldben ha jácccok , ha nem tesz ez ellen valamit az EA. páros lábbal rugom szét a valagukat , má sirba tesz , hogy egy hónapja semmi .......
-
odébbb
tag
ESTÉT !
Olvasgatok , olvasgatok , viszza-el , de várom a többiek véleményét is ! (#7967)
Lótuszt , csak opelomegakaszni benne lótusz motor 1992. (az gép ) aki eltugyja képzelni maga elé.
Ja meg lóturóbogár és ló.f.a.sz...
-
odébbb
tag
Szögezzünk le gyorsan valamit , van igc autó a gémbe de nemjó semmire(ez a bajom ),
Már ezerszer mondottam , hogy van másik profilom is ! , nagyon eltolódik a játék a boostos autó irányába , én mint kishal nemtudom felvenni a versenyt , mert nincs pénzem bosstra , hajdanán mellénk állt fortuna world-je és vót zlotyi-bosst eső (de annak má vége) , most uj szelek fújnak , NINCS boost !Más : sokat tolok multit , nagyon is sokat , paraszt józan ésszel (tapasztalat) , ha egyszerre értek be (vagy hajszálnyival egymás után) , vagy négy másodpercen belűl , vagy egymás melllet má nálllam ez a trendi , a gém ad , magyarul jutalmaz : 10-ből 8-at ad , az lényegtelen , hogy most mit , de ad .......
Nagyon más : kipróbáltam , a platina kártyát , most figyuzzatok : t1-ből vettem 3 darabot , csak 1 volt használható , egyikbe sima cuccok voltak (ez haza vágott) , másikba , kaptam egy jó váltót .......
t3 platinából , márcsak kettőt vetttem , ugyanez a szitú , magyarul (PARASZTVAKÍTÁS)
Én kipróbáltam , hogy legyen véleményem , ajánlani nem ajánlom senkinek (légy türelmes oszt nyere vazzze)maradok a multizásnál , kocsikázgatok - ő meg dobál (vagy nem)
Tutu : légy szíves belátással lenni rám , nem veszekedni jövök ide , hanem megbeszélni , kivesézni , ráadásul tőlled tanulok ember !
idegesit , hogy nincsen játékpénzes (versenyképppes-ütőképes)autó.
De bosstosba van ! és ez igy számomra nem fer , a magamfajta kishalaknak . -
odébbb
tag
Estét úrak !
Nekem is jött felkérés , de elküldtem a levesbe , azért köszi , hogy szólsz és közzéteszed ...
Más : na végre ! megjött az igc verda , csakhát mindenre jó , de csak (kapálni)lehet vele.
Úristen , ez nagyon gáz , egy hónapig vártam , és nesze neked fogmeg jól , oszt semmi nemlett belőlle ................. ez gáz , ehejett nemhogy a csinárra hugyoztak volna a készitők , vagy mittudomén ki ül ott a nagy semmmiért ....áááááááááááááá------ -
odébbb
tag
Szia mindenki !
Nem akarok beszólni megint , de csak nem tudom szó nélkül hagyni , mikor jön igc verda ?
Má ujjabbban nem ad , ne gyertek azzal , hogy havonta ad ........ -
odébbb
tag
Olcsók lettek a gold kártyák (de ennyire),gyanús , ijet nemszoktak csinálni ?????
Más : hallom valami buherállás lessz a skillek körül , ha tud valaki valamit a (SKILL reset) akkor dobjon egy pár sort ?
sok embert megkérdeztem , utánnajártam mire is jó az uj elit micsúbicsi ..................... hát , nem jó , és drága is (tömören-velősen )ennnyíí ..
-
odébbb
tag
Pálinkás , szép jó reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Köszönöm a kódot , azt hittem már nem ad több lehetőséget a gém (de megkönyörült rajtunk).
Köszi az uj micsú infót , elgondolkozom rajta , kár , hogy gyengébb , mint az mr2. (pedig biztam benne , hogy legalább tud ez az uj micsu egy mr2 szintet) Igy nem éri megvenni , mert horribilis az ára .
Tutu , nincs régi képped a kezdetek kezdetén (tic-tac), ijjenre gondolok - nameg régebbieket amit még nem láttam ???
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7784 üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Van még boostom , elég is , de spórolok , várom a nyarat , magyarul NEMHERDÁLLOM EL !
Ami köllet , hát megvettem , neércsetek férre , de a kisemberekre nemgondol a gém ?
Könnyebb utat választanám , ha lenne (igc verda) , de nincs könyörgöm ?Van más profilom is , abba kellene igc verda (tutunak üzenem) !!!
Amúgy senkit se zavar , hogy a gém ingyenes ?- ja kölcsed a bosstot efelé erre a játékra , és ha elfogy ........... akkor mivan ? (kezdjem előröl) ?Küszködtem eleget , jött a lengyel boost , hát vettem (maradt egy kevéske) , de nem herdállom el , én a jövőre is gondolok , várom T4 pl.
Más : kéne infó a t1 uj micsubicsi -mit tud , mit lehet vele kezdeni , megéri e , pörög e , tud e annyit mint az mr2 , farol e , orrtólós e , szóval minden érdekel ?????
-
odébbb
tag
Csá mindenki !
Mikor lessz igc autó , nekem az kéne nem boosstos !
MiKor lészen jó a csett fal ?,egy csomó kérdésre nem kapok választ SOHASE !
-
odébbb
tag
ESTÉT !
Ez még kimaradt a sztoriból , hogy mind a három profilommal megcsinálta ugyan ezt amit leirtam az előbb (gyémántozás), má bánom , hogy felmentem jáccani , mert kopppon maradt mind a három pilóta : Whiteangie , OLCSVA , odebbb .
A gém ugy döntött ma : NEM AD SEMMIT !
utóírat : venniakartam 50.000 ezres pakkot is , erre errort irt ki - BEGURULTAM .....
kiléptem , és most leírtam búmat - bánatomat nektek most ide , jöttem vigasztalódni , bocs de ez kikivánkozott belőlllem !!!! -
odébbb
tag
Következő dolog történt velem : Szorgalmasan és ügyesen összeszedem minden nap a gyémántokat , a mai napon is ezt tettem , de mikor az utolsót fölvettem , nem dobta ki az ablakot hogy hanyadik nap- nem adott semmit , nem növekedet a day szám sem , alul világított sárgával , hogy 15/15 , magyarul teljesítettem a feladatot , mondom magamba , hogy kocsikázok egy kicsit , hátha .... 10 percnyi kocsikázás után feladtam , mondom bemegyek a garázsba , kijövök hátha történt valami , de semmi , annyi különbség történt , hogy a térképről eltünt a sárga gyémántgyürü , a day nap száma megsem mozdult ....Magyarul ojjan mintha nemcsináltam volna semmmit .................
Más : Mindezek után meglett ez a sztori fejelve azzzal , hogy leálltam multizni a kedvenc pályámon , láss csodát nyomtam két versenyt , természetesen mind a két versenyt én nyertem - erre a gép addott : 0 reprodukciós pont 0 kess , nem választhattam kártyát sem , Megnéztem az adatlapomat , hogy hány multit nyertem , vagy mennyit veszítettem az is állt, nem változott semmit sem (pedig nyertem kettőt) Magyarul ojjan mintha nemcsináltam volna semmmit ............
Kérdésem a következő : ez mi ez ?
ez játék ? ez fer dolog ? ez , jogos ?
Vagy én vagyok h.ü.ly.e , vagy most nemértek semmit ?Várok válaszokat , mi történt , vagy volt e hasonló dolog akivel ez történt !
Minden hozzászólás fontos !Megkérnék minden fórumózót , aki tud SEGÍTSEN rajtam !!!!!!!
-
odébbb
tag
válasz
gyuszito #7664 üzenetére
Szia !
Ne csináld már , mást is visszhoztam ide , biztattam , megnyugodott , mennyé szabira 3 napra , ha visszjössz ide közzénk , meglátod jobb lesz , de NE ADD FÖL !
higgadt legyél , csak nyugi ----szúzzzááááá-szúzááá !
ADTÓL , HOGY FELFÜGGESZTED A GÉMET 3 NAPRA NEM DÖL ÖSSZE A VILÁG !
képzeld nekem mobil netem van , 16giga havonta , egyszercsak elfogyott a net , vagyis lezabáltuk én meg az asszony : dicsak , vót még hátra 2 hét a hónapból - se net se gém -se semmi na ez asztán a csoda -kész káosz vol a 2 hét anyámnak se kivánom.
Képzeld magadat a hejembe ?várom soraidat kolléga !
-
odébbb
tag
válasz
szakalistvan #7524 üzenetére
Szia !
Jó képek , és jó verdák , végre vissztérek hétfőn és ujra world .
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7509 üzenetére
Estét !
Így van ez rendjén , ennek így kel lennie tutu.
Jővő héten térek vissza a gaméba , 2-án , és letarolok minden , kispályás játékost aki nembir odébbbal , az kihívhatja olcsvát is - de lesz nemulass és haddel had.
Már számolom , és strigulát húzok menyi van még hátra . (centit vágok ) -
odébbb
tag
Szia !
Alig várom , dögös gépek főleg : bömbi az nagyon állat , egy kicsit csúnyácska , mert ó módi , de le a kalappal - kipróbálnám , magamévá tenném .
Más : speed booost , aki vett jóljárt - aki nem : koppp. (ennnyi)
Én egyszer már vitába keveredtem itt a fórumon , hogy ki menyyit-miért költött, de akkor még zöldfülü voltam .Most lezárom a vitát tegyen mindenki belátása szerint. Csak ugy mellékesen megsúgom , énis vettem lengyel boost .Aki költ , az szerintem minőségi játékot vár , na de kérem , legyünk egy kicsit belátással a world re . pl: bug - vagy nemtölt be , az a legsz.arabbb, nade mindegy (legyünk türelmesebb egy kicsit)
Nekem mobil internetem van(nevegyetek ijjet), gondolhatjátok akkor , hogy én , hogy jácccok igy -és ijjen feltételekkel.Nemszapúlom a szót továbbb , jó játékot mindenkinek én SZERETEM a World .és ez a lényeg a többbi nem számít.
-
odébbb
tag
Estét !
Miért nem enged be a játék , most jöttem haza , és nemtudok belépni ??
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7373 üzenetére
Szia tutu !
Igazad van mindenben , nehalgass senkire , aki téged támad , az a fasorba se volt mikor te már nyomtad !
Jol csinálod igy tovább , és éljen a multizás !!Más : holvan az a magyar srác aki , nemrégibben hekkerkedettt ?
hun lencse , csabamagyar megmondjam ?
levesbe !
Már azért unom , hogy egymást szidjuk , legalább mi magyarok tartsunk össszsszsze !
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Szia tutu !
Nagyon nagy igazságot árultál el , és ez így van , én tudom , mert mentem veled , és jó volt (mehetnénk többet is ) , mindig tanulok tőled , mint most is .
Abban viszont Nagyon de nagyon igazad van , hogy az adott pályát kajakra ismerni kell+kocsi.
Multizni kell és kész nagyon egyhuron pendülünk ijjen téren .
Multi futamot nehéz nyerni úgy , hogy jobb az ellenfél , de nekem vannak trükkjeim , ha ismerem a pályát (ez sokszor bejött) , de csiterek-hekker-ramm nincs esély-főleg ha 900km/h megy.Nincs régi , retró képp a kezdeti első kocsi-autófestés , vagy amivel legelsőnek gurultál , megnézném , mert emliteted hogy van megépített egy- másféléves autó .
-
odébbb
tag
SZia , Jó Estét !
Nekem is sikerült ijjet csinálni Partolásnál , hogy eccere értünk be és aranyat dobott ügyesnek kel lenni , nameg eccerre és jó lessz ( nem bug ) , megnyuktatlak .
Ehez hogy egyszerre adjon aranyat mindketőtöknek ( a partnernek ott kell lenni a szeren ), általában sokan nem tudják miért szoktam mondani hogy egyszerre érjünk be , na mindegy .
Neked sikerült , már nekem is sikerült az a lényeg !!!
-
odébbb
tag
Estét ASZFALTBETYÁROK !
jó jó a drift , de nem ebbe a játékba való , azért valami ujjitás lehetne , a gyorsulási versenyre szavaznék , ha lehetne .
-
odébbb
tag
Szia Tutu !
Köszi a tegnap estét , most is tanultam tőled . Jót gurultunk , és élveztem - szubaru elé lovakat kötöttél úgy hasít (tök állat).
Remélem lesz még ijjen alkalom , és én is belehúzok , köszi még egyszer !!!Más : bejön nekem a clió , (egérkamion)
-
odébbb
tag
Estét urak !!!
Nem tudok belépni , miért van ez ?
Más : Durva , hogy egymást rágjuk , háesszeken belül a csalásról , beszéljünk másról (megértek mindenkit itt a fórumban)-de van egy határ szerintem ?
Marcangolni mindenki MULTIBA mutogassa mit tud ?
- meglátnám azért ?ASZFALTBETYÁROK , kérlek szépen , MAGYAROK vagyunk , Tartsunk össze ?
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #6881 üzenetére
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!
csalóóó , minek néztem meg , mikor gondolhattam vóna !!!
Igazad van , ráadásul reklámmozza magát (trágyalé) uddorító dög az ijjen .
Ijjen csabamagyarlencse érzésem támad , hagyjuk inkább (MENJEN A LEVESBE)más: irjon valaki mijen a miura , és a porsche gtr-rs az uj , várom véleményeteket , jöhet kép -videjó -tapasztalat-teszt .....
-
odébbb
tag
Estét !!!
Na mivan az uj vasakkkal , nem nagyon válik befelé , pedig multkori jobb volt .
Tutu igazad van a csalókkal szemben (hunmagyar) szégyellem de EZ VAN !!!
Mi ez a pálya eltakarítás ? -
odébbb
tag
Jó hajnalt !!!!
Van mp4 lejácccóm , de csuszkál , ami azt jelenti nincs kész , de én idegileg kész vagyok ...
Tutu , én bizok benned , hogy az idők nálllad valódiak , és bizonyitottad már képpekkkel is , amugy is ügyi vagy mester , de egy picit jobbban bizhatnál a magyarokba , én elhiszem , hogy csalódtál egy-két hun pajtásba (görcs a mutatóujját).Amugy szerintem nem méltó egygyes magyar emberek viselkedése -ezzzel viszont egyetértek (csabamagyar-lencse).
Legalábbb ha magya akkor ellenem ne csaljon (köcs.ög).Tölled aki több multit ment az csak festheti magát.(má én is többet multizok-kevesebbetpartolok)SylarHUN Tecccenek a háttérképpek bömbi , jaguárod szép , porsch lenyügöző - többi barommmal ne törödj.
59 day és nem nagyon dobál partot odébbb-nak.
58 day és most vásároltam vissza 500-boostért , mert kimaradt egy nap OLCSVA-nak , én nem kezdem elölröl a gyémántozást.Kövezzzetek meg ha barom voltam , hogy vissszvásároltamBocsi de a véleményemet irtam , egykicsit hosszúra nyúlt !!!
-
odébbb
tag
Köszönöm !!!
sikerült SylarHUN , NFree , megcsináltam , igy már könynynü volt , KÖSZI mindent ...
-
odébbb
tag
Halika mindenki !
Kéne egykis segitség , de képkockákba , mert má unom , hogy nem sikerül szinre fujni ( festeni a tükröt )
Aki tud segitsen lécci ó lécci , hálám örökké üldözni fogja ...Tul egyhangu , és ha más szinü lenne földobná !!!
(képkocka)
Köszi szépen ...
-
odébbb
tag
Audi A1 Clubsport Quattro
Audi A1 Clubsport Quattro "Speed"
Volkswagen Scirocco "Zack"
Shelby Cobra Daytona CoupeMikor veszik ki őket , légyszi dobjatok egy dátumot ! (fontos lenne , mert megvenném ).
-
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Mr2 az ász , de mivan rx8 ha minden klappol , és full tuning - sarkamba van és megszorongatja a gojóimat az én kis mr2-met.
Ezt eddig nem tapasztaltam , de 2x megtörtént - nem adok több eséjt az rx8-nak , inkább meghalok , minthogy ő gyözzön .Most ráfeküdtem a pici pontiacra ami beveri az arcodat , ugyhogy remeghecc rx8 , ha essem válik be , akkor az rx8-on áthajtok egy uthengerrel ...
Én marha , bánatomba megvettem az rx8-at.......
-
odébbb
tag
válasz
geentleeman #6320 üzenetére
Jó Estét !!!!
Nyugi , nekem is ezt csinálja nem vagy egyedül vele .
Waterfronti gyorsulás , egy két ember über időket fut , hát mit modjak , végig kisérném azért ... , megtudná mi a magyarok istene , ez már azé felkur , mikor próbálja még megmagyarázni is , na mindegy ...........
szurjál be képppet ( ez a halálom ) ezzel kapcsolatba ... én élesbe vagyok rá kiváncsi , hogy a fészkes fenébe megy 0.50 alá ????? -
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Mikor jönnek uj vasak ?
Waterfronton , lehet menni 0.52 alá tudom próbálgatom , de vért izzadok vele .
Más már ment 0.51 - is de nem értem hogy csinálja ( csalás nélkül ) , szerintem ha fojamatosan nitrózol , abból bukás lessz ezen a pályán , ugyhogy ésszel kell menni rajta ... -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #6205 üzenetére
Jó éjfélt !
Wettem az adást , gondokódóba ejtettél - én ijjen téren fejlődésre szorulok .
a szinkombinációd egyedi , de megér egy misét ( nekem nem biztos hogy bevállik ) , még körbekérdezgetek mást is , amugy csuszkáll mint állat , de (szokom a csikót ).
Ugyebár , te teszteled - cserégecc , tehát nemvagy benne biztos ( az időt nézed , számolsz ), ez a lényeg , viszont én rádhalgatva KIVÁROM a végkifejletttet ...Más , kéne még retro képpp!!!!!
ojan idilli , büvös , nameg meghát - egyedi ....
várom kolllegina !!!! -
odébbb
tag
Jó Hajnalt !!!!
Mr2 töl , egy picivel jobbb , de majdnem egy szinten van , és megvettem , most tesztelem : Pontiac .
Lehet hogy bukó lesz , de majd elvállik .....
Kijelentéssel még barátkozok ....
Reméllem joldöntöttem : kicsi , pici , : Pontiac !!!! -
odébbb
tag
Jó Regggelt !!!
Kedves Tutu : #5966-ra nem kaptam választ , és NAGYON fontos lenne , de az még hagyán , dehogy a többiek sem irtak véleményt , NA ez a Durva ... ?
Jó lenne mosmár , mert szorit az idő , sok a vereség - elvadult kedélyek , és NINCS arany ,
ez GÁZ !!!!más : tuningolni MINDENKI tud , de egy értelmes hozzászólás , vagy ( értek hozzá ) , na , az az ami nem megy SENKINEK ......
Számitok mindenkire : UGYHOGY hajrá , osszátok az észt , és vegyétek elő a tudásotokat , és ojjan mint én , netugyak visszaválaszolni nektek ..
Előre is köszi , VÁROM a véleményeteket , hozzászólásokat !!!!
-
odébbb
tag
Csá mindenki !!!
Mivan a gémmel , betölt , leteszi alura nem lehet felhozni , szenvedés , most van időm jácccodni ????
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #5960 üzenetére
SZia !!
Kéne a bmw infó , mosmár lev 40 , vagyok , minden kép - infó - tapsztalat - és rutin ..
Főleg pro , de vevő vagyok másra is . ( szinkombinácijó ) , érdekel .Neked azért fontos a véleményed , mert ősidők óta bmw van .
más : minden fajta bmw - infót meghalgatom , majd eldöntöm utánna ( csak T3).
Türelmetlen , és izgatott vagyok , mejik bmw viszi a pálmát nállam .
Egy bmw és kitartok mellete , ütni fogom mint a lovat .
Említetted a sima tuningot is , arra is vevő vagyok .Várom válaszodat , és véleményedet !!!!
-
odébbb
tag
Jó Hajnalt !!!!
Én azt vettem meg amit szeretek , mr2 : bevált , sokat költöttem rá , de még mindig kitartok mellette , ( de néha cserben hagy - ezért cserélgetem a cuccokat ) .
Fölöslegesen nem veszek meg autót , hogy csak ott legyen mert van boost !!!
Nembírom megérteni miért kell halomra vásárolni: ( fenn is kell tartani ezt a sok autót - költeni rá , pedig szerintem fölösleges).más : Tutu a bmw - be mijjen jó cuccot ajánlasz , mert most fogom megvenni , mert én akarom és kell is . (pro). most leszek lev 40. és 1.2 milla.
bmw szinkombináció kéne légyszíves , vagy dobj egy képpet . -
odébbb
tag
Jó Napot !!!!
Csiliboj & Somogybicskás !!!!! Jót gurultunk tegnap , köszi mindent ,és kitartást , de sok fejlődést is ...
Nyomjátok a gázt fijuk !!!!
Egy élmény volt , remélem fojt.köv. ! -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #5751 üzenetére
Jó Estét !!!
Büszke vagyok rád , te nem vagy semmi Történelmet írtál , boostbol .
Szóval azért nekünk itt , a fórumozóinknak elárulhatod , hogy miért is csináltad ( KÖZTÜNK MARAD ) nem cs.e.sz.eg.etni akarlak , csak kiváncsiak vagyunk rá .Bocsi , de nem akarlak megsérteni , és nem is áll szándékomba rosszat mondani , de tényleg .
Más : örülök ennek a kis parányi lehetőségnek is , de van itt ojjan ember aki kuporgat , vagy spórol , vagy félretesz nyárra (T4).
-
odébbb
tag
Sziasztok !!!
Nem voltam egy pár napja itt a fórumon , de irjatok ha valami változás vagy uj verda vagy , valami a februári autó lista vagy a nyári T4-röl tud . ( paypal-lengyel bostos téma Nemérdekel , mert mert..... má a könyékemre kivánom ).
bocsi.
T2-be mijjen uj verdát ajánlottok ( escort - elise ) KíVÉTELÉVEL , mert ezt tudom , hogy jó - de én más autóra értem ??
-
odébbb
tag
Szia !
Köszi a tegnapi gurulást , és üdvözöl a WHITEANGIE , jót beszélgettünk , köszi a hasznos tanácsokat , partokat , és nemutolsó sorban az élményeket .
Mégegy dolog ami számomra még senki nem csinált : csak azért venni egy autót , hogy velem jáchass ( chevi ) : Példamutató , és számomra ez jólesett , hogy kis szintü voltam és mégis partoltál velem , közbe Hatalmasat szórakoztunk ,KÖSZI mégegyszer !!!
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #5554 üzenetére
SZia ,és SZép Napot !!
Nagyon tetszett az a hozzászólásod , hogy : """"" Haladni kell előre azzal, ami van. Leszegett fejjel megyek, nyomom, de ha elfogy a nitró, kicsit befejezem én is vagy nem is tudom... 500 alatt vagyok már , ha normálisan versenyzem, napi 100 elmegy belőle. Nyomjad, mit süket a csengőt, ez a tanácsom, jobb most nincsen sajnos. """"""""""""
Sok ember nem türelmes , nem tud várni ( part kel ) , pedig van amikor énis csak szórakozok , játszok , egyszóval beletörődök , hogy jólesik együtlenni a magyarokkal .
Van ojjan , mint pl. tegnap : A magyar csetet olvastam , ki mit ir , olvasgatok , irok , hozzászólok , de nem megyek autoval sehova , hanem figyelem a csetet , közbe jegyzetelek , de a legfontosabb : TANULOK ..Elég a szomorú történetekből , siránkozásból , jáccccunk gyerekek .. ( akinek nem inge , nem veszi magára )
Tutu bocsi , hogy hosszúra nyult , de ez jöttt le most .
-
odébbb
tag
válasz
speedmetal #5527 üzenetére
Szia !!!!
Day 26 -nál tartok , minden 3-napon értelmes partot dob , nem érdemes ujrakezdeni szerintem .
Amugy ez a második gyémántozásom , mert 8 -napnál egy napot kihagytam , és lehetett előröl kezdeni , de most végre 26.
Légy türelmes .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest