- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Osztom gyuszito véleményét, én is ugyanígy váltottam ki a Spyder-t. Tényleg szépen megy ez az autó, mutatok egy képpárt
...
@gyuszito: ezek szerint érdemes felpumpálni a Porsche-t? Este kipróbáltam, és nem mertem felhúzni, annyira el van találva így Amerikon alapokkal. Nekem ugyan nincsenek ultráim, de tudsz mondani vmilyen színsort hozzá? Jó, az ultra nélküli, és álom színsor (nálam) ez univerzálisan: K K K P P S.
Más: mivel lehet kiküszöbölni nehéz startot? Arra gondolok, h a Nissan Silvia-mal perfect startot végzek, de olyan mintha megpörögnének a gumik alatta. Tehát egy gördülékenyebb indulást mivel lehet elérni? Más gumival vagy vmi fizikai tulajdonsággal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest