- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
BÉTA ez így is, csak sokan nem akarják elfogadni
, mi ugrik be elsőre ha azt mondom béta? Nekem az, hogy használj saját felelősségre egy még nem kész bughalmazt. Erre tökéletesen passzol a jelenlegi World
(de azért szeretem én is)Én az 1-2 nappal korábbi kirohanásom óta, úgy játszok vele, hogy egy új kihívásként fogom fel, szerintem próbáljátok ki Ti is. A kihívást persze nem a versenyre értem, vagy kocsik megvételére, lvl szintek elérésére stb.. hanem tesztelheted a türelmed határait, mérd az időt legutóbb mennyit bírtál játszani bezárás nélkül (hibát észlelt ezért leállt... ezektől eltekintve persze) és állítsd fel egyéni saját rekordjaidat, majd oszd meg itt a fórumot

Szerk.: szvsz azért van még béta nála, mert pár hete felb.szta az agyát a játék és mostanra békült ki a játékkal, hogy újra megpróbálja a dolgot. Csak most már el sem indul szegénynek, és jogos a kérdése, miért nem indul a szekér? Hát mert ezt is olyan jól megírták, részben magától frissíti magát a gém, részben Te segíted hozzá egy un-re-install folyamattal

Új hozzászólás Aktív témák

- NBA és kosárlabda topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mi ugrik be elsőre ha azt mondom béta? Nekem az, hogy használj saját felelősségre egy még nem kész bughalmazt. Erre tökéletesen passzol a jelenlegi World
(de azért szeretem én is)