-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #519 üzenetére
köszi
-
sunny84
senior tag
hello, nfs run mentéseit hol találom win 7 x64 en ?
Vagy a sima dokumentumok -> NFSTR mappában ,mert ebben csak a beállítások mentéseit találom .. a carrier mentéseim kellenének
-
sunny84
senior tag
Szevasztok van 1 kis gondom a run-al .. de a többi gameval nincs gond win 7 en ( még a crysisel 2 vel és bf3 al sem ) amúgy a karim 460 gtx .. , eddig a 266.58 nv drivert használtam , a world miatt ( mert ezzel is nyomatom ) ami simán 100 hz en ment ..de sajna ezzel a driverel a run kiírja hogy 285.62 es kell neki leszedtem és a run azzal f@sza , az nfs world is csak annyit változik hogy átlépet 60hz be és kifolyik a szemem de a run faja
, azt úgy nyomtam eddig a worldot hogy vissza raktam a régi drivert ..mikor run -ozni akartam akkor meg az újra cseréltem.. kicsit dühítő mindig cserélgetni hátha tudtok segíteni thx
-
sunny84
senior tag
válasz
enginev3.0 #335 üzenetére
igaz igaz , kicsit jobban testre szabható verdák lehetnének benne ,, de én meg Honda fan vagyok
nsx , civic , crx , stb kerülhetett volna a run -ba
-
sunny84
senior tag
válasz
zsolthee #331 üzenetére
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van ott 370z , gallardo , mustang , 2 porsche is + r35gtr is + sok verda még , a benzinkútnál lehet lecserélni és mindegyikkel mentem is már
.. a run pozícióm 60 körüli..
ui : havas pályán sztem nissan r35 gtr a legjobb mert érezhető az összkerék hajtás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest