Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Van még multi része, nem szünt meg. Ha jól tudom akkor most olyan 2000Ft körül lehet kapni (vagy várni kell egy EA akcióra), amit simán megér a játék.
De szerintem csak akkor vedd meg ha van kontrollered, vagy kormányod, mert az irányítás nem olyan egyszerű, mint pl a GRID, DIRT2 esetében, bill.-lel elég nehézkes. Habár az 1.2-es patchel elég sokat javítottak rajta, meg pár extra kocsit is kaptunk. -
nemeth989
senior tag
Kapcsolj be mindent, nekem a MI mediumon van driftben.
Nekem a slock autókkal sikerült alapvetően értelmes drifteket futnom, ha már elkezdtem tuningolni a verdákat, akkor már irányíthatatlanok voltak. Nekem amik a legjobban feküdtek az a Nissan Z350-370, a Mazda RX7-8, de a legjobb a legrégebbi BMW M3 volt, de ezeket mind gyári állapotban hagytam. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne kijött a Pc-s verzióhoz a Ferarri pack? Mert azt láttam, hogy konzolon van, vagy ez csak konzol exkluzív .
Ki az aki neten tolja, kivel tudok találkozni a multiban? Én néha megyek multizni, ott nemethi néven megyek
. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem akar beengedni a Multiba pedig eredeti verzióm van.
Azt írja ki mikor beakarok jelentkezni, hogy a cd kulcsom már aktiválva van, azzal a profillal jelentkezek be amin aktiváltam.
Mit tegyek, tudnátok valamit segíteni ?
Most frissítettem op rendszert és ujra fel kellett raknom, de ez fogadott. Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.