Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Igen, néztem is nagyot, hogy on-the-fly Fraps-szal hogy a fenébe tolod? Ugye NVidiád van ?!

Szóval a szabályzatról.
Megbeszélhetjük! Azért írtam, hogy nem lehet átépített, mert annak semmi köze a valóshoz, valami csökevény az előző NFS-ek miatt
Én pedig azt szeretném látni, hogy az emberek apróbb állítgatásokkal ostromolják jobbnál jobb időkkel a pályát 
A skin: nem azért kéne letölteni, mert annyira tetszik a saját munkám
, hanem mert így biztosan a Kihívásra készült videokkal lehetne versengeni. Van egyébként 4 matricázás, abból bármelyik választhatóVideok: elég ha csak nickkel, linkkel a hozzászólásba tesszük, vagy mindenki videoját tegyem direktbe az oldalra?
bakosgabor: most az eredményed beteszem a lista elejére, mivel te vagy az első, aki elindult, ennyi tisztelet mindenképpen jár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én pedig azt szeretném látni, hogy az emberek apróbb állítgatásokkal ostromolják jobbnál jobb időkkel a pályát 
, hanem mert így biztosan a Kihívásra készült videokkal lehetne versengeni. Van egyébként 4 matricázás, abból bármelyik választható