- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
sagesz93 #3522 üzenetére
Kozben probaltam azt is, thx a tippet!
Jo az is, de probalgattam mindenfele, a ket kormanyerzekenyseg a legfontosabb, csak tudnam mi az a gyors kormanyerzekenyseg, az mi a togyet allit? De ugy erzem, ha lejjebb veszem akkor kozvetlenebb az iranyitas.
bakosgabor57: Kozben nekem is osszeallt valami:
spa igy kapasbol belulrol a murcival:
Ez jo szerintetek? Eleg kemeny ez a beallitas, de szerintem egy kis csiszolas utan vilagbajnok lesz nekem.
Hozzateszem nem vettem eszre steering lag-ot, ha valakinel jelentkezik, ott vagy a kormany xar, vagy a beallitas.
Ja es mi a fene az a gyorsulaserzekenyseg?
-
válasz
bakosgabor57 #3340 üzenetére
Kiprobaltam ezekkel a beallitasokkal es sokkal jobban vezetheto.
Igy mar elvezetesebb kormannyal.
Sikerult azota esetleg meg tovabb finomitani a beallitasokat?
-
válasz
bakosgabor57 #3515 üzenetére
Hat ez kurva nagy!
Volt a palyanak olyan eleme, aminek nem mentel neki?
-
Gecc mennyi hsz.
A steereing laggra illetve a vezethetosegre valami javitas van mar? Mert szeretnek vegre nyomulni a kormannyal.
-
Daffni2, Aggregátor, kisza25
Koszonom!
-
Aki win7 64 bit alatt gamel, annak az rtm van fent?
-
válasz
- = Zk = - #3180 üzenetére
sagesz állandóan dobálja a seggét
ha nekimegyek (egypárszor
Perverz diszno...
-
válasz
- = Zk = - #3157 üzenetére
Majd belejossz!
Voyage: na ott rohadjanak am meg, ekkora areses kapasbol.
En speciel leszarom az egeszet, de ez akkor se korrekt.
fagy53: Nemtom, de eleg fura a jobb kep is meg a kevesebb pont.
Aggregátor Pedig sajnos az.
-
válasz
bakosgabor57 #3138 üzenetére
THX!
Ki fogom probalgatni oket.
Aggregátor: Na akkor megis az lett felcserelve vagy mivan.
Amugy az alulkormanyozottsag, mikor nem akar fordulni, tolja az elejet, a tul pedig mikor farolni akar nagyon.
-
válasz
- = Zk = - #3131 üzenetére
Nekem meg a grid se megy annyira, de egy fokkal jobb az iranyitas, ez teny.
bakosgabor57: Ja ok, ezt beneztem, thx az infot. Akkor vegulis a magyar jatekban melyiket hova lojjem be, h popec legyen?
-
válasz
- = Zk = - #3128 üzenetére
csak 50% fölött érzékelnek....
ott valami el van kefelve.
-
válasz
bakosgabor57 #3114 üzenetére
Oksi kiprobalom, arra tudnal mondani valamit, hogy az alul illetve tulkormanyzasi bellaitasokkal mit lehet kezdeni? Amit felcserelt az ea arra gondolok.
- = Zk = -: Nekem azzal nem voltak problemak, de belottem amit Voyage irt, hogy fek 10, tobbi 5 % holtjatek. Vagy mi a baj vele?
-
válasz
bakosgabor57 #3111 üzenetére
huh vazze, jol nyomod!
Nekem meg nem megy kormannyal, neha piszkosul beszital, mondjuk ez volt billel is, csak az nem pofazott vissza, kormannyal sokszor meg se tudom fogni.
Meg szokni is kene, beaalitani foleg.
-
Koszi szepen a segitseget,
tenyleg az volt a gond csak nem tudok angolul.
Amugy a fh nev is foglalt volt, de megoldottam.
Koszi sracok, gyakolnom kell meg a kormannyal azert probalgatom az rfactort.
-
-
-
Hajnali otig nyomtam a gemet a g25-el.
Igy elsore amit tudok mondani, meg rengeteget kell gyakorolni es tesztelgetni, allitgatni, mert teljesen mas vilag, viszont az elso pillanattol fogva olyan elmenyt zudit az emberre, hogy az valami felelmetes!
Ugy dolgozik az ffb, hogy most is be van durranva az alkarom.
A shiftben olyan visszajelzes van, h azt is erezni, hogy az egyik kerek nem az aszfalton megy, kanyarban pl ha kicsuszok a fuvon nincs akkora visszahato ero, nem beszelve a razokovekrol es egyeb finmsagokrol.
Ami viszont meg ennel is durvabb erohatasokat tekintve, az a dirt, valami hihetetlen miket dolgozik a kormany, edzotermet elfeljethetjuk es meg csak felgazra van allitva az ffb.
-
válasz
,,no name" #2680 üzenetére
Elvileg azon mennie kene.
-
válasz
,,no name" #2677 üzenetére
Elvileg abban nem tortent valtozas. Milyen vga-d van?
-
sagesz93, pincehely
Koszi!
Mondom ha mar veszek es van is ra love akkor legyen egy normalisabb.
Muterodnak nem kell tudni mennyi volt, megmondod 10k oszt jovan.kisza25: Az is jo duma!
Volt olyan egyik tavolabbi ismeros papirok nelkuli motorral gepelt es mikor megkerdeztek a rendorok honnan van, azt mondta, hogy reggel kinyitotta a kaput es ott volt, nehogy man kint hagyjam.
-
-
A dirt miatt kikapcsoltam a ht-t es meg gyorsabb lett, 15 ellenfellel rajtnal 50 felett van az fps, de ez a patch kiakaszt baszki, fu a palyan:
Este le is szedem a francba es patch nelkul nyomom tovabb.
CHIPman: Hat Te tudod, rambol meg eleg a 3 giga is, de meg akkor is inkabb linnfield mint amd.
pityeszka: d legalabb nem fak.
-
Na felnyomtam a patchet, az egvilagon semmi sem valtozott, se eger, se betoltes, de legalabb nem lett rosszabb.
apollo12: Badarsag. Ami nem doglott meg tuning kozben, az mar nem is fog utana.
kisza25: Szedd ki a mentest es rakd ujra, 10 perc az egesz.
Ha nem megy a mentes akkor max behoptad.
-
-
Jelenleg az optimalizacionak egy formaja van:
De a betoltes tenyleg gyors lett?
-
válasz
szakalistvan #2224 üzenetére
Most man a bill is kesik? Mi van itt?
-
válasz
Daffni2 #1989 üzenetére
Lehet billel is, csak ugye ott nem tudod szabalyozni, vagy nyomod, vagy nem, ezert egy bizonyos szint felett nagyon nehez es faraszto lesz szerintem. Nalam pl a veyronos csatanal vlt eleg a billbol, ott mar igen nehez vele.
sokat ront, en tegnap 2 unikum+2 sor utan harmadszorra tudtam megnyerni a subaru markaversenyt.
- = Zk = -: Ne is mond, jelenleg 4 sor 4 jagernel tartok, de en csak du-ra megyek.
- = Zk = -:
Fasza het lesz, 14-22-ig melo, tudok aludni es gamelni xarasig, remelem megjon a kormany minel elobb mert robbantok!
-
Milyen kormanyod van?
- = Zk = -: En is billel nyomtam tegnap, ma nem is folytattam ugy szetmentek az ujjaim, a folytatas meg meg nehezebb lenne, szoval amig nem lesz elottem kormany addig jegelve.
Nalad fut rendesen a jatek?
Skizz: Latom g25-el nyomod a jatekot. Megy faszan minden?
Felborulas gaz lenne, mert tele van sorosdobozzal minden megint.
-
válasz
csoli31 #1910 üzenetére
En tegnap este anyaztam olyanokat, hogy a kutyak elkezdtek vonyitani az utcaban
Ez is csak azt jelzi, mennyire bele lehet elni magunkat a jatekba es ez jo. Igaz ossze meg nem tortem semmit.
-Zeratul-: fekezes rasegitest en kikapcsoltam, csak a nyomvonal maradt az is tokeletes segitseg es megse vagy balfaxnak nezve.
csoli31: Jol allsz nagyon, gondolom kormannyal gamelsz Te is!
dudika10: Nalam csak latvanyra van allitva a serules, gyo ez igy.
Sicilian: Ez messze nem a Te jatekod
pityeszka: Nalam siman kilep a visszajatszasbol.
Egzee: Nincs warez, 1 nap piheno jar erte az igeret szerint.
-
válasz
gamerkiller #1816 üzenetére
De lehet, csak baromi nehez meg kell melle 2 level andaxin+1l vodka.
-
válasz
bakosgabor57 #1814 üzenetére
Elhiszem, fajnak is az ujjaim, meg mar elertem azt a szintet, ahol nem szabad xarakodni, billel mar horror kategoria.
-
válasz
Csabee. #1800 üzenetére
A backspace-t megnyomod es ott lesznek.
A fontosabbakat meg feldobja automatikusan, de akkor is backspacevel tudsz odalepni. Ott az a szopas, hogy nem a sajat kocsiddal mesz. A legjobban azt utalom, mikor adnak egy velorexet es azzal menjek csucs kort, meg anyadat.
Ja es en is 1 koroket mentem, csak ugy dobalta a 8k-t.
-
válasz
Csabee. #1793 üzenetére
Meghivasos versenyek+ha mesz gyors versenyeket azert is jar a love, gyorsabban nemtom hogy lehet, max elrabolsz egy bankautomatat.
Gyenge a porsche.
A 2. szintu audim is ment 300 korul.
Free04: igy lement az ara? A cikkben meg 35k-t ir+egyeb koltsegek, eskuszom megeri.
-
válasz
bakosgabor57 #1778 üzenetére
Kormannyal jatszol?
-
Jatszik valaki G25-el? Asszem billel nem folytatom tovabb, nehez is meg xarramentek tegnap az ujjaim, annyira nyomtam a temat.
Sebvaltast amelyikre belovitek, nalam insert es delete alapbol, de auton megyek.
hahajdu: szabadon allithato
-
válasz
Alister71 #1636 üzenetére
Ezt mar szeretem, igazai jatekos feeling!
Milyen vga-t szeretnel venni?
Jobb lesz ha egy nagy adag inzulint nyomsz magadba, huzos meccsek jonnek meg.
Szerencsere en is csak du-ra megyek jovo heten, ezert tudok meg jatszani holnap (ma) is amig kedvem tartja!
El se hiszem komolyan, hogy jott ez a game es aratott az elso mozdulattol kezdve, valamit tudhatnak a fejlesztok, brutalis a latvany, a hangok a jatekmenet, ugy ahogy van az egesz! -
válasz
barnam_ #1627 üzenetére
Nem tudom, en nem is szeretnem kiakpcsolni, jo ugy ahogy van, homaly alatt is nyomom a padlot meg a nitrot, a zold csik latszik!
Amugy a jatekban szerintem nagyon jo ez a nyomvonal tema, vegig be van kapcsolva es azert sokat segit az ismeretlen palyakon, meg az ismerteken is.Volt mar eleg sok olyan dobogasos csattanasom, meg nekem is fajt.
Lord Vader: Hat ez marha jo, en is vegig zokniban voltam meg poloban de buzlok mint a diszno a sok izgalomtol.
Sajnos nalunk nincs cora ahova beugorhatnek, szoval legkorabban jovo heten tudok kormanyt szervalni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest