- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
pl. most hétvégén Tökölön
(nagyon színvonalas a hazai drift, nagyon tudom ajánlani mindenkinek)..amit ezen a sebességen ki lehet hozni azt nagyon szépen autózták a srácok (és egy csaj
).Szal a Shift driftje nem jó...megnéztem a videót is, de én a driftet kormánnyal képzelem el, nem azzal a kütyüvel...elhiszem hogy lehet vele menni, de kormány van szerelve az autóba.
Szal csak néztem mit müvel alacsony fordulaton az autó, ráadásul motorháztető nézetben (a gép röcögöt belső nézetnél) nincs motorhang bizonyos autóknál.
A Grid dritje pl. kifejezetten jól sikerült szvsz, én mondjuk azokat a pályákat nem kedveltem, ami lent linkelve lett, inkább a kikötői...de ott némi gyakorlás után nagyon rá lehetett érezni, és bár nem vagyok a millás driftek híve, a lényeg hogy nagyon élvezhető volt.
Megtalálták azt a pontot amikor az ember érzi hogy most beleállt az autó a driftbe és innen gázzal viszem, az áttevések is egész jól érezhetők voltak, és müködött a balfék illetve a rugott kuplung.
A Shift-nél én igyekeztem vezetni, a cimbim hahotázott, én meg néztem a képernyőt hogy ezt most az Rx8 miatt van, vagy azért mert nincs hangja...de a fordulatszámmérő kisfordulaton van...ami Wankel viszonylatban kb. meg se kellene forgassa a kereket.
Hozzátartozik hogy után a cimbinél láttam hogy a Bömös már nem annyira rossz, de én már nem ültem vissza a kormányhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(nagyon színvonalas a hazai drift, nagyon tudom ajánlani mindenkinek)..amit ezen a sebességen ki lehet hozni azt nagyon szépen autózták a srácok (és egy csaj