Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
persze mindent lehet szapulni, én jókat szoktam game-elni az általatok leszolt játékokkal is. most az hogy mi a valósághű azt nem hiszem hogy valamelyikönk is meg tudná ítélni, hiszen nem sokunk vezetett még 200 lónál erősebb autót sem, hátmég 800-1000 lovas erőgépet. sőt azt is megkockáztatom hogy a fórumozók 1/4-e semilyen autót nem vezetett. ne ércsetek félre, nem kioktatni akarom a népet. az elmúlt évek szerintem egyik legjobban sikerült játéka, ami kormánnyal kellőképpen nehéz, és irányítható, hangulatos és élvezhető volt, az a MostWanted ( ez saját vélemény) a carbon nagyon lapos, az a prostreet egy igazi fos, az uc (amiben a bugatti veyron-t ami köztudott 1001 lóerő, haggyám hogy egy porsche, de egy jeep is lelelőz, "na ugyan mennymá") megint épp hogy, de azért leveri a lécet. A grid talán a legjobban sikerült közönségjáték manapság, de mint mindenben, abban is van némi kivetni való. De összességében a többi félcédulás szarhoz képest, határozottan 10 pont. Csatlakozom valamelyik előttem szóló kolegához, aki az underground vonalat részesíti előnyben az NFS palettán.
Én részemről kiváncsian várom az új jövevényt. de hogy kicsit off legyek, a dirt második részét nagyon várom már.minden tiszteletem

Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest