- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
mikor érkezik a játék?
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #131 üzenetére
én minden részben az mx5-ös miata-át mazdát gyúrtam sz@rrá, és most is így fogok tenni.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
de most hogy így beszélgetünk rőla, megjött a kedvem. lehet este fel is teszem. Egy kis nosztalgia
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
ezt csak utólag tudtam meg, a 6 éves unokatesóm világosított fel hogy van ilyen.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
van abba valami amit mondassz, de nekem a tököm ki volt amikor már második hete keresgettem a rejtett küldetéseket. meg hogy nincs több küldetés, nincs hova menni, mindent megcsinálta, és 78%-ot írt még mindíg.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #123 üzenetére
mindenképp az UG egy új korszak volt az NFS-ek sorába. a kettő nekem pont azért nem tetszett mert a városban autózással ecsesztem egy csomó időt, mialatt izgalmas versenyeken is résztvehettem volna. Az MW számomra a legszinpatikusabb az NFS 3 Hot pursuit óta. És egy újabb korszak kezdete az UG-ok után. na és azóta nem nagyon sikerült nekik maradandót alkotni. Nekem még a 6. rész is nagyon bejött, de nem emlékszem pontosan. Talán az volt a HP 2.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
lehet hogy szőrszálhasogatás, de ha az UG-ben meg tudták csinálni a motion blur efektnél az elmosódást normálisan, akkor nehogy már 8 évvel később ne sikerüljön.
-
butcher eu
senior tag
persze mindent lehet szapulni, én jókat szoktam game-elni az általatok leszolt játékokkal is. most az hogy mi a valósághű azt nem hiszem hogy valamelyikönk is meg tudná ítélni, hiszen nem sokunk vezetett még 200 lónál erősebb autót sem, hátmég 800-1000 lovas erőgépet. sőt azt is megkockáztatom hogy a fórumozók 1/4-e semilyen autót nem vezetett. ne ércsetek félre, nem kioktatni akarom a népet. az elmúlt évek szerintem egyik legjobban sikerült játéka, ami kormánnyal kellőképpen nehéz, és irányítható, hangulatos és élvezhető volt, az a MostWanted ( ez saját vélemény) a carbon nagyon lapos, az a prostreet egy igazi fos, az uc (amiben a bugatti veyron-t ami köztudott 1001 lóerő, haggyám hogy egy porsche, de egy jeep is lelelőz, "na ugyan mennymá") megint épp hogy, de azért leveri a lécet. A grid talán a legjobban sikerült közönségjáték manapság, de mint mindenben, abban is van némi kivetni való. De összességében a többi félcédulás szarhoz képest, határozottan 10 pont. Csatlakozom valamelyik előttem szóló kolegához, aki az underground vonalat részesíti előnyben az NFS palettán.
Én részemről kiváncsian várom az új jövevényt. de hogy kicsit off legyek, a dirt második részét nagyon várom már.minden tiszteletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest