- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
jah ilyesmit én sem tapasztaltam, bár tény hogy élből SSD-re telepítettem a játékot.
Egy lassú HDD is okozhat ilyen problémát.szerk: hopp látom már írtátok az SSD-t..
-
Maxtreme
addikt
Amúgy az elég vicces hogy a forced MSAA sem müxik a játékkal. (szürke a driverben)
Pedig tudtommal az engine képes rá.
A 2 alap FX és TAA meg iszonyatosan elmossa a képet. Szal inkább marad a rece áradat. -
Maxtreme
addikt
válasz
Darko_addict #646 üzenetére
Alapból az új MW-hez (ami szerintem pusztítóan szörnyű) de szerencsére egészen jól testreszabható az irányíthatóság.
Én pl teljesen lehúztam mindent drift irányba, így legalább nem olyan mintha több 10 tonnás tankokat irányítanék. -
Maxtreme
addikt
lol
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Megkérdem itt is, hátha
Srácok. Ezzel a keyboard delay-el valamit nem lehet kezdeni?
Értsd: nyomsz 1 irányt, és nem rögön reagál az autó ha van 1 kis késés. Ez kanyarba kissé idegesítő tud lenni.
Meg szerintem kb az egész irányíthatóság olyan mintha tankokat vezetnénk (pont ettől tartottam sajnos)Pedig ettől függetlenül nem lenne rossz játék, hozná az underground széria hangulatát szerintem.
Mielőtt valaki írná, nem fps lag (70-90 között megy ultrán szal az kizárva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged