Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Látom, otthon vagy gombok terén...
(F8-at csak mint poén-adathordozó alternatívát emlitettem, nyilván nem csak deleteét nyomok, hülye azér nem vagyok..
)
gery dee Vedd meg, sima ügy. Kell a +pént az EA-nak, nincs még neki elég. Ez a csodálatos, életszerü, hagyományaihoz a legmesszemenőkig hiteles játék pedig minden pénzt megér. -
Tibiajax
nagyúr
nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik Nálam ami elsőnek szarnak tünik, ráadáasul erőteljesen, ráadásul több minden miatt is, azt semmi nem menti meg az escape és F8-ra való kiírásomtól, sry. Ez a dolog persze fordított irányban is működik nálam. Persze tudom, különbözőek vagyunk. Ami nekem müködött, mint jó játék, az gyak.azonnal müxik. Ha meg nem, azonnali F8 oszt csá. Ilyen egyszerü ez.
Ma amikor orrba szájba jönnek a gamék, sajnos nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy "maajd..adok még neki időt kiforrni magát..." áá. Legalábbis, én nem, mert dolgoznom is kell, nemcsak jáccani..
Mák, h van (online) tdu. Ha nem lenne, valszeg ugyanott tartanék ahol ti, akik szenvednek és falra másznak ettől a marketing-gamétól. -
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged