- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Na meglestem a demot. Elég vegyes érzéseim vannak. A grafika egész jó, de nem indokol olyan gépigényt, hogy egy 7600-on ne fusson jobb beállításokkal normálisan. Az irányítás elég szokatlan. Sokan írják, hogy elment kicsit a szimuláció felé. Hát nálam a szimuláció a GTR-nél kezdődik de ennek nem sok köze van hozzá. Tény, hogy nehezebb a kocsikat elvezetni(azon a kemény két pályán, ami a 800 megában benne van) mint az előző részekben. Még akármi kisülhet belőle, remélem visszatérnek kicsit az UG előtti részekhez mert sztem az az igazi NFS. Már nagyon hiányzik ami ezekben a részekben volt: beültem egy Porschebe és tényleg úgy éreztem, hogy egy 500 lóerős szörnyetegben ülök nem valmi gokartban.
-
Archer
őstag
válasz
Dilikutya #45 üzenetére
Az EA szerintem mára egy rakás ... lett. A kezükben van egy csomó jó ötlet licence, aztán sorra baltázzák el az összeset. Pl:Godfather. Meg a meglévő játékaik supportját sem viszik túlzásba. Szvsz mára a EA név már egyáltalán nem garancia a minőségre. Amúgy szerintem az UG1 még jó volt az újdonság miatt, de a többi már elég rókabőr lett. Na de legyünk pozitívak, most majd kiadnak egy forradalmian új részt.
-
Archer
őstag
Hát szerintem azért nagyon nem fogják erőltetni a szim. irányítást, mert akkor nem csak eszetlenül nyomni kéne a gázt és úgy már sok embernek nem jönne be. Marad az arcade, a NFS sorozat mindig is az volt. Amúgy tényleg elég uncsi már ez az underground stílus, léphetnének már valamerre. Mondjuk folytatnák a Motor City-t csak sajna az is elég bukás volt, pedig baromi jó ötletek voltak benne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Quadro FX 570 eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest