- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #4666 üzenetére
nyomjad aztán majd vége lesz
-
Sirandrish
legenda
válasz
atm*RefeeZ #4610 üzenetére
erre én már tegnap rájöttem..egyébként azóta tényleg nem akad
-
Sirandrish
legenda
nah pl a törés az egyetlen ami fejlődött a Demo óta...azt elismerem...nem egyben hullnak le az alaktrészek hanem horpad meg ilyenek...az tetszik...meg hogy lassul a földön ha lemész az utról.
meg én elhiszem hogy egy kanyart nemlehet bevenni 100al (bár egy 40fokosba azért bele lehet frankón csuszni) de hgy 30al lehet csak különben kisodrótsz az mi? -
Sirandrish
legenda
én sem értem..alapba a játékidőt is meghosszabitja meg én szerettem nem élsebe tesztelni a gamet főleg mikor a finmhangolással szórakoztam..felfüggesztés egy centit le/fel aztán itt nemlehet csak verseny közben letesztelni...
mondjuk annyira nem zavar mert ez a game nagyon nem jön be de attól még lehetne benne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #4526 üzenetére
jah..a menü eléggé átláthatatlan.
Amugy nektek volt már olyan hogy körversenyben 3.ok lettetek erre kiirja hogy nyertél meg hogy First Place?
nekem már igen
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
nem rossz amugy a game csak nekem nem jön be.
AMugy az miért van hogy 1024*768on minden maxon 4AA-val 20-30FPSel megy
640*480 minden low szürő nélkül 50-60
de ami még durvább hogy igy is ugy is akad a game...40FPS-nél akad a game..és 4AA-val flyamatosabb mint nélküle,...ezeket én nem értem. -
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #4496 üzenetére
nem szeretnék fikázni semmit.
Néhány apró észrevétel volt csak
PRO:
normálisan törik a kocsi..már amennyire normálisnak lehet nevezni mindensetre nem olyan egyszerü Totaledre verni a gépet és nem csak egyben esnek le róla az alkatrészek hanem pl törik a lámpabura stb.a pálya melett lassul és nem megy 200al mint eddig.
KONTRA:
irányitás...az ok hogy nehezebb lett és "szimulátorosabb" de hogy egy 40fokos kanyart 40el se lehet bevenni mert kisodródik az kész röhej.aztán...miért nem dönthetem el hogy milyen kocsival szeretnék menni? ad egyet a gép aztán örüjjé.
a csilivili logok már képekről se jöttek be bár ez nem hiba csak nekem nem tetszik hogy a kocsi olyan mint egy szines hírdetőtábla.
a Drag valami förtelmes lett...ez a gumimelegités valami borzasztó az elején...
King fokozaton egy 3körös verseny folyamán 10másodpercet verek rá agépre holott ő egy nagy GT500al jön az én akármim ellen.
stb stb...van még de elég ennyi is
-
Sirandrish
legenda
én kipróbáltam...már le is b*sztam...szerintem rosszabb mint a demo
-
Sirandrish
legenda
válasz
gery dee #4444 üzenetére
én akkr jövök amikor éppen ugy gondolom hogy ideje benézni....sokat nem irok ide mostanság mert sajna nincs miről beszélni,
Várom a teljest mert teljesen törésmodell lázban égek mióta arról volt szó hogy a demoban valamilyen "demotörés" volt és a teljesben lesz a "teljestörés" -
Sirandrish
legenda
2nap mulva jelenik meg??
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
rabcsanszki #4330 üzenetére
ugyan a Moo Vantiddel nem játszottam de szvsz ez a kép abból van...
0-napos rangal ennyire hülyének nézed az embereket? grat
-
Sirandrish
legenda
jó ez a game...egy délutánt megér
többet nemnagyn de ha csak szimplán időtöltésre vágysz annak tökéletes.Megvannak a hibái de tényleg el lehet vele lenni...persze ettől még nem kell szimulátornak hívni mert messze nem az
a törést meg megnézem a teljesbe ha már az a hir járja hogy ott jobb lesz -
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #4271 üzenetére
jó de b*szhatod ha csak majd átvezető anim-ban látsz ilyet mert Totaled.
Ádyz: jó ok csak nem mindegy
remélem valóban igazatok van és csak altatás volt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tibicsoki82 #4253 üzenetére
próbáltál ráadni legalább 2*AA-t? nekem az oldotta meg a gondot..
-
Sirandrish
legenda
bocsi ez nem OFF csak az amikor videokat linkelek?
nem bántásból csak kérdezem...engem nem érdekel csak ha annyira OFFmentesiteni akarjátok a topicot akkor nem itt kéne ilyesmiről beszélni de pszt...kussolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged