Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #201 üzenetére
úgy tűnik egyedül vagyok ezzel de nekem tetszik
bár nem minden kocsin
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #196 üzenetére
nekem is ez a túraautós vonal jönne nagyon be, meg amúgy sztem a legtöbb tuning az UG2ben volt mert ott aztán tényleg mindenfélét berakhattál a kocsidba. jah és ha már a carbon ilyen fénycentrikus lett
akkor már berakhatták volna a neonokat a kocsik alá (akár bele) nem nézett volna ki rosszul sztem.
a prostreet meg remélem az eddigi részek előnyeinek ötvözete lesz (amúgy olvasva a hszeket mindenki ezt akarja csak néhányan ezt vagy azt nem akarják) egy szebb grafikával és törésselmegáldva. -
ChromeX
addikt
EA Shifts Gears With Need For Speed ProStreet
EA announced today that Need for Speed™ ProStreet is being developed by EA Black Box in Vancouver, B.C., and is to ship this autumn. This is a ground-breaking Need for Speed experience where you're thrust to compete head to head against the best street racers in a multitude of racing showdowns. ''Need for Speed ProStreet accelerates street racing culture by providing the ultimate stage for the pursuit of street racing supremacy,'' said Executive Producer, Larry LaPierre. ''This is a game about building the ultimate performance-tuned battle machine, taking it to multi-disciplinary showdowns all over the world and pitting your skills and reputation against the very best street racers.'' Need for Speed ProStreet boasts impeccable precision and impressively detailed photo-real graphics, effectively transporting you to the center of the action. It pushes the ''Autosculpt™'' technology to a new level, allowing you to directly impact your car's performance for the first time as well as personalise its appearance. Need for Speed ProStreet is a true taste of raw adrenaline and racing with consequences. Every dent, every scratch and every crumpled body panel is a battle scar, proof of your commitment and competitive mettle. With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience. Add in a revolutionary online mode that will redefine the meaning of competitive social play, and Need for Speed ProStreet is the ultimate formula for an emotionally charged street racing showdown.
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
Lev Andropov #161 üzenetére
ez jó bár én mindegyik vididet láttam csak azt a gold valley runt nem arról sajna lemaradtam
látom mindenki azon a véleményen van nagyábból amin én ennek örülök, amúgy nekem az a video tetszik jah és elvileg ma kéne valamit leleplezniük nem?
[link]
van itt valami
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
Agostino #144 üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
ChromeX
addikt
szerintem azért nincs dinamikus napszakváltás (még) mert nem akartak egyből egy ilyet húzni pl az mwnél, hogy még a késöbbi részekhez is maradjon valami ujdonság amit bevethetnek,
én a belső nézet és gyönyörű részletes műszerfalat látnám nagyon szívesen, amit most sztem bekéne vetniük ha nem akarják, hogy a maradék jó híre is elmenjen az nfs sorozatnak. ezzel legalább tényleg sokat javítanának (számomra) -
ChromeX
addikt
ez a video azért nem volt annyira rossz sztem de azért ne mondjunk még semmi elhamarkodott ítéltetet, várjuk meg a 31-ét
bocs 2x ment el
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
ez a video azért nem volt annyira rossz sztem de azért ne mondjunk még semmi elhamarkodott ítéltetet, várjuk meg a 31-ét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged