- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
baky0206
újonc
Szokott lenni, de nagyon ritkán. Talán 1-2x láttam. Általában olyan akció szokott lenni, hogy ugyan azért a pénzért kapsz több aranyat. Az valamivel sűrűbben van. Pl pont most volt helloween alatt egy ilyen. De én nem nagyon szoktam ilyeneket nézni. Ugye a havi arany éri meg legjobban. Olcsó is és sok is, csak ugye nem egyben kapod meg. Legalább is eddig úgy volt. Most néztem meg neked és látom ezen is változtattak 😡 eddig az 1790ért kaptad azt amit 3490ért. Most kicsit morci lettem.. még jó, hogy a LaFerrarim 8 csillagos, máskülönben nagyon mérges lennék. 😳 Amúgy ez az utolsó LaFerraris promo is vicces volt. 3 műszakban dolgozom, és pont délelőttös voltam mikor kezdődött, képes voltam hajnali 2re ébresztőt húzni, hogy az első pillanatban eltudjam kezdeni, hogy minnél több rajzot szerezzek. Event utolsó napján utolsó kör után 1 darab rajz hiányzott. És már nem volt semmi videó illetve restore lehetőségem. Így egy rajzért vehettem 900aranyért 10 ládát.. 😒 Na mindegy, de legalább meglett 😁 Hát érdekes kérdés, alapjában véve már amúgy is unom a játékot. Csak a promok és az eventek miatt játszom. Illetve még a szezon. Jelenleg szinte minden alap autóm ami nem eventes autó maxon van tervrajzból, 650s áll 7 csillagon es az Aventador, egyikhez 33 másikhoz 27 rajz kell még. Azok most ösztönöznek. Ennyi pont elég, emlékszem a játék elején, olyan sok mindent kellett volna megcsinálni, hogy attól éreztem, úgy hogy kiégek. 😊
@ssymon köszönöm!
-
baky0206
újonc
Én azt mondom neked az nem nagy összeg és összeségében megéri a vip4ért.
Én eddig kb másfél év alatt 4 vagy 5 havi 30*50est vettem.Am egy év alatt csak össze jött a 8 csillagos LaFerrari. Jövőhét hétfőn meg lesz a tuned is hozzá, már csak 2 black motor alkatrész hiányzik. 😊
Amúgy valaki nem tudja ebben a hónapban milyen promok lesznek és mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Kerékpársportok
- Nyaralás topik
- Légies iPhone halvány színei
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest