Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
bukshyHUN
üzenetére
Nekem még 40 órát ír az eventre, szóval gondolom Te a sima Campaign-ben kérdezed. Amikor kezdő voltam, akkor 2-3000-es futambevételnek is örültem, de nem biztos, hogy erre kell koncentrálj, én arra is figyelnék, hogy mennyi benzinből hozod ki a pénzt... A chapter 1 második visszajátszhatós futama ahol 3 közel egyforma fiestát kergetsz. Repülőrajt és hosszú pálya. Ha ügyes vagy, ott 3-4000-et lehet keresni. Draft a megoldás, amikor bizonyos távolságon belül követsz egy autót, de nem előzöd meg. Persze érdemes a végén megnyerni a futamot, de nem kötelező. Egy kicsit, 15%-al legyen magasabb PR-ja a kocsidnak, és csak menj utánuk...

A másik pénzszerzési lehetőség a BP-s futamok. Nagyobb pénzösszegek is szoktak lenni a végén nyereményként, bár ott ugye a 2benzin ellene szól. Ha épphogy beérsz egy nitrós pályán, úgy, hogy nem húzod rá a nitrót, csak a lehető leglassabban végigmész a nitrós csíkokon, az is sok pénzt fialhat.
Mégis inkább azt mondanám, gondold végig, mire költesz, mert akár kevesebb pénzből is jól lehet haladni, ha átgondoltan teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
talán segít