Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is megjelent a frissítés hivatalosan (még éjszaka láttam Danny365 hozzászólását, be is voltam zsongva, mert csak reggel tudtam lefrissíteni a játékot otthon, mert éjszakás műstakban dolgoztam
).Nekem 2-es VIP szintem lett 3 korábbi IAP vásárlásból (2x monthly, 1x50 gold) és tök jó, hogy 12 benzinem van, mert így nagyon könnyű számooni, hogy legközelebb kerek 2 óra múlva lesz megint full.
).
Bár ez nem permanens, 20 napig tart tán, ha jól emlékszem.Nekem is sokkal szebb a játék és mindemellett nem is akad jobban, talán simábban is fut.
Ára is van a dolognak, akksimat jobban meríti és szerintem nem csak azért, mert egyébként magasabb fényerőn játszom egyelőre az éjszakai versenyek miatt.Nekem nem annyira tűnt fel, hogy zavaróan több tereptárgy lenne, amik ráadásul a vezetésünkbe is beleszólnak, még ilyenbe sem futottam bele.
Supra vs Mclaren érdekes dilemma, mert ugyan a Supra-nak nincsen jövője (szerintem csak akkor foglalkozz vele, ha szívügyed az autó vagy hajtassz minden Car series-re).
Mclaren-hez viszont mindenképpen sok további kitartásra lesz szükség és könnyen lehet, hogy mire megszereznéd, addigra 5x halálra unod az egész játékot.Fejleszthetőségre annyit, hogy kocsikategóriától függ, hogy mennyi alkotóelemet igényelnek a főalkatrészek.
Ebből a szempontból a Supra jógal gyorsabban fejleszthető, ugyanis példának okáért oda elég mondjuk egy zöld alkatrészbe 5 db relé helyett 1-2 db.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Autós topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).