Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
~300 gold, ~500.000 pénz, egy 735-ös bmw.. összességében nem volt ez rossz event, csak nem tudom mit csinálok két ugyanolyan bmw-vel, már az előzőt se használtam soha
viszont kíváncsian várom, hogy hogyan tovább.. nincs special event, nincs tournament, nincs frissítés, matricák még sehol..
-
-=Szabi=-
tag
viszont úgy néz ki, hogyha egyszer már megvolt, de most újra tudod játszani, akkor 2x lesz a garázsban
-
-=Szabi=-
tag
hmm, úgy tűnik nem lesz új tournament.. o.0
-
-=Szabi=-
tag
A mostani mentesemen amugy meg most Razorozok eloszor, mentesvesztes utan kaptam bmw kartyakat
Kivancsi vagyok, hogy ha vegigcsinalom megint, akkor ketszer lesz a listaban? Vagy felulirja a negy csillagos a full csillagost?
-
-=Szabi=-
tag
válasz
#05304832 #2729 üzenetére
ha nem gyűjtőd össze az összes bp-t akkor soha nem lesz erős az autó, nem váltja ki a bp az alkatrészt, de az alkatrésznek nincs sok értelme bp nélkül mert majd nem tudod növelni az autó szintjét
szerintem hagyd a Dodge-t, nem kell egyik versenyhez se, Mustang több pontot tud, GT500 meg még annál is többet
akinél nem látszik a BMW-s event... én megpróbálnám, hogy feltolom a mentést a felhőbe, kikeresem a cache mappát, csinálok egy biztonsági mentést róla, majd törlöm a mappát
-
-=Szabi=-
tag
Razor event.. Ehh :-\
-
-=Szabi=-
tag
"The wait is almost over!"
és még mindig csak ígérgetnek...
-
-=Szabi=-
tag
jött valamilyen frissítés, de nem tudni mi változott, talán hétfőn indul a Boss Mustang-os event
-
-=Szabi=-
tag
remélhetőleg a Razor Mustang doboz letelte után jön hétfőn a Boss Mustang event
szerintem nem érdemes ládát venni, rengeteg goldot kéne hozzá költeni, hogy használható legyen
-
-=Szabi=-
tag
nekem első körben a festhető GT500 is elég lenne, imádom Snoop-ot, de ez a zöld-kék dizájn nagyon nem tetszik..
decemberben kerültek a játékba, előbb-utóbb meg is kapjuk őket..
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik jön a Boss is
-
-=Szabi=-
tag
valószínű event autó lesz, aztán majd meglátjuk
-
-=Szabi=-
tag
Es visszakaptunk az 5 tournament kartyat, viszont az ujratoltesi idot is visszaraktak egy orara :-/
-
-=Szabi=-
tag
vettem néhány bp-t, meg nyitottam 8-at a piros kártyákból, úgyhogy végül már csak 14-et kaptam a mai utolsó versenyre és összejött a 7 csillag
pedig gondolom a car series adott volna még pár BP-t.. kár volt ilyen hamar BP-t venni :-/
-
-=Szabi=-
tag
most kaptam 88 gold-ot a piros csomagból
-
-=Szabi=-
tag
"With the release of the latest update 1.2.6 for Need for Speed No Limits there have been some changes and improvements to balance Tournament gameplay.
Key highlights
- Ticket refresh timer has been adjusted.
- Ticket cap adjusted, to be more inline with the new refresh timer.
- Cash has now been added to all rank rewards.
- Lower end Tiers have been adjusted to tier up faster.
- Ensured there is always a lower Tier opponent to race.UPDATE: February 10 2016
The team are currently re-evaluating the recent balance changes made to the Tournament feature.
Thank you for your feedback and continued patience, we will have more news soon."
-
-=Szabi=-
tag
59. hely.. remélem 100-on belül maradok...
-
-=Szabi=-
tag
viszont van jaguár és matricás merci car series, ami valószinű megint ad 5-6 blueprtintet.. de annyit gondolom nem, hogy a hatos autóból hetes legyen.. viszont utánna már bp-t se tudsz venni... szóval ismét semmi értelme az egésznek.. mert nem tudni hogy pontosan hány bp-t adna, tehát hány bp van amit nem kell megvenni mert tudsz feloldani.. pfúúúúú
ja amúgy ma meglepően aktív napom volt... 20,700pontom van tournamentben, ez így most 61.hely
-
-=Szabi=-
tag
3000 gold-ot költött egy román srác hogy nyerjen a tegnapi tornamenten (900gold volt a nagy nyereménye) xD
-
-=Szabi=-
tag
Az uj event szep es jo, viszont a tournamenteket kinyirtak..... Radasul a vip rendszerbe rakoltes utan belenyulni nemkicsit gci dolog... Remelem lessz nemzetkozi lazongas..
-
-=Szabi=-
tag
az \Android\data\com.ea.game.nfs14_row\cache mappát töröltem és letöltötte újra az 55megás adatot.. úgy tűnik a játéktörlés azt nem ürítette.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-=Szabi=- #2406 üzenetére
oké, töröltem reggel és letöltöttem újra, meg most az előbb is, de semmi... a betöltőképernyőnél forog a karika de nem jut tovább..
ment a harmadik törlés, és már szerintem így is marad.. csak egy dolog "bosszant" , hogy még 20napi goldom ott maradt amit már nem tudok összeszedni..
-
-=Szabi=-
tag
remek, hogy este még jó volt a játék, de reggel már a betöltőképernyőnél megakad.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
hétfőn kezdődik a Jaguar-os event, elméletileg utánna a Snoop-os Dodge és a maricás Merci megvehető lesz sok-sok ft-ért
ez meg a tournament első helyezettjének a pontjai.. kb 120 versenyt ment..
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
a közösségi találkahely és roncstelep jól hangzik..
ja és úgy tűnik, hogy hamarosan indul új 5 napos event Jaguar F-TYPE R Coupe-ért
-
-=Szabi=-
tag
nemigazán ismerem, hogy-hogyan működik itt a fejléc piszkálgatás.. de ideje ezt a képet belinkelni a fejlécbe, kitől és hol kell kérni ?
-
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg megjött almásoknak a frissités amit tegnapra ígértek
-
-=Szabi=-
tag
válasz
csadi0011 #2295 üzenetére
durva, mi.. aktor indítsd el a Need for Speed No Limits című játékot és keresd meg benne Razor BMW M3 E49 GT-R-jét.. jó keresgélést kívánok!
vagy ha gondolod segítek... kapott egy M4-est ami megkapta régi autójának a dizájnját kicsit továbbgondolva....
na most próbáld összerakni az infókat, hátha így már sikerül..
-
-=Szabi=-
tag
állítólag
Need For Speed No Limits - 1.2.7 Beta 2
új autók
Mclaren P1
Skyline R34 GT-R
Lamborghini Sesto Elemento
Ford Mustang Fastback 1969
Camaro SS 2015
Ford Focus RS
Nissan 370z 2016
Audi R8 2106event autók
NFS U2 Nissan 370Z
NFS Carbon Dario R8és a pletykák szerint új "város" jön új pályákkal
aztáááán majd megtátjuk, hogy ebből mi igaz..
-
-=Szabi=-
tag
valószinűleg holnaptól lesz majd LaFerka bp is a Tournament marketen, ha három F40 bp 2000, akkor három LaFerka lesz vagy 3000...
-
-=Szabi=-
tag
laferkához volt egy 4csillagos lila motorom, így gyorsan be is dobtam este, ma jött a két arany part hozzá, erre délbe a kétnapos ládából jött egy 5csillagos arany motor... pfúúú
-
-=Szabi=-
tag
még 10pr pont kéne, de ez egyre esélytelenebb.. állítólag a ch6 e10 kéne adjon arany alkatrészt ami hiányzik a fejlesztéshez.. de nem ad.. viszont ha még adna is, nincs pénzem beszerelni.. :-/
-
-=Szabi=-
tag
basszus, Tier6-ba nem tudom a leggyengébb ellenfelet se legyőzni... 789 vs 698pont.. itt valamit megint elbsztak..
-
-=Szabi=-
tag
basszus 789-es a Mustangom és a 710-es lerajtol o.0
-
-=Szabi=-
tag
hmm, a mai első 458-as versenyemnél mindhárom kártya 458 BP volt o.0
-
-=Szabi=-
tag
Vip lvl 5: 14 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 6: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 7: 13 naponta egy ingyenes AAP és naponta 1 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 8: 12 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 9: 10 naponta egy ingyenes AAP és naponta 2 AAP-t vehetsz goldért
Vip lvl 10: 7 naponta egy ingyenes AAP és naponta 3 AAP-t vehetsz goldért -
-=Szabi=-
tag
kíváncsian várom, hogy kapunk-e egyáltalán új all acces pass-t ingyé'..
néhány reddit-es már be is fejezte a mai versenyeket, én még inkább farmolgatok egy kis pénzt estig
#2080: a kedvencem amikor pl. tudjuk hogy pénzt nyerünk (három pénzes kártyát mutat) és még nyitás előtt már jóváírta...
-
-=Szabi=-
tag
másfél nap alatt többet fejlődtek az autóim a játékban mint előtte másfél hónap alatt -.-
-
-=Szabi=-
tag
most ezt komolyan gondolták, hogy óránként lehet új all acces-t nyitni ? remélem így marad
óránként 2x75ezer pénz és 2x25ezer vp... ez ha pl. egy nap hatszor rátudok nézni és menni két versenyt, akkor is napi egy milla és ~300.000 vp.. előbbi "hamar" elmegy, utóbbiból viszont hamar milliárdos leszek így
-
-
-=Szabi=-
tag
az új 75ezer pénzt és 25ezer tuningpontot adó fortuned versenyt kedvelem.. de azért az durva, hogy a 811-es Viperámmal épphogy beérek
-
-=Szabi=-
tag
lesz újra blueprintes láda
-
-=Szabi=-
tag
az szép, az ingyenes gold ládában zöld 2 csillagos street part volt... o.0
-
-=Szabi=-
tag
igényes megoldás, hogy a Car Series-eknél kiírja hogy replayable.. erre nem lehet vele semmit csinálni...
-
-=Szabi=-
tag
továbbra se indul a játékom.. betöltésnél elkezd egy 113megás "frissítést" letölteni, de nem jut a végére.. már rengetegszer töröltem és próbáltam újra letölteni mindent.. :-/
viszont a support oldalon már van 1.2.6-os játékverziós hibajelentés is
-
-=Szabi=-
tag
"Welcome to Tuner Trials! The one-stop shop for pumping your car parts up a notch!"
-
-=Szabi=-
tag
infók a frissítésről
-
-=Szabi=-
tag
reggel óta frissíteni akar a játék, többször újraraktam, de még mindig azt írja hogy frissíteni akar...
1.1.7 (a10105)jó móka, mert nem enged be a garázsba és nem enged versenyezni, de legalább a napi ládával 12-edjére is ugyanazt a háromcsillagos street motort kaptam.. (mindig újra letölti a mentést a felhőből)
-
-=Szabi=-
tag
nem tölt be a játék.. megáll a kezdőképernyőnél és csak pörög a karika.. -.-"
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik maradt az előző bajnokság jutalomrendszere.. :-/
Tier 15 - TC 10
Tier 14 - TC 20
Tier 13 - TC 25
Tier 12 - TC 30
Tier 11 - TC 35
Tier 10 - TC 40
Tier 9 - TC 50
Tier 8 - TC 75
Tier 7 - TC 100
Tier 6 - TC 125
Tier 5 - TC 200
Tier 4 - TC 300
Tier 3 - TC 400
Tier 2 - TC 500
Tier 12 BP kéne még az alap F40-hez.. de úgy tűnik most még nem lesz meg..
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg napi 6 versenyt lehet menni, abból napi 3 BP-t legalább össze lehet szedni
elméletileg 737 pont kell az utolsó versenyhez, az enyém 748-as, lila minden, motor és váltó 5 csillag, de már fejlesztésre kész, a többi 4 csilagos és majdnem fejlesztésre kész mindegyik.. de még az rx-7 fejlesztésére sincs elég pénzem :-/
-
-=Szabi=-
tag
nemsokára kezdődik az új bajnokság, de még nem volt sok idő a Mercivel foglalkozni, 729-es :-/
-
-=Szabi=-
tag
ma a hat 458-as versenyből egy bp-t adott összesen... még kettő hiányzik az első szinthez, talán februárig összejön
szerk: ja és megint van egy rakat új alkatrészem, amint nem tudok beépíteni a három autóba, mert nincs rá pénzem... omg..
szerk2: jé, úgy tűnik a héten jönnek a matricák
-
-=Szabi=-
tag
az alkatrész szerzés még a könnyebbik fele, de pl. az RX-7be a lilásító csomag beszerelése 280ezer... két csomagot beszenvedtem, kettő beszerlésre vár és a maradék kettő is majdnem kész van már, de hogy mikor lesz elég pénzem beszerelni... addig viszont nem tudok újat se szerezni, mert nincs elég alkatrész helyem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest