- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként tegnap játszottam a játékkal egy kicsit, és ha közel vannak a rendőrök, akkor nyomtam egy R gombot és a kocsit átette egy másik pontra és villogott, vagyis át tudtam vele menni a másik kocsikon, és igy előnyre tudtam szert tenni, mert utána benyomtam a nitrót és elszáguldottam mint a huzat
-
Jégkokó
veterán
ÁÁÁÁ
Ezt nem hiszem el, majdnem 3 körig vezettem gond nélkül, erre az utolsó kanyarban beakadok, egy szar kis beugróban.Kezdek megint felidegesedni a játékra, ugyan ugy mint ahogy az első undernél is ez volt, furcsa mód a 2 nél sehol se akadtam be a pályába -
Jégkokó
veterán
Nekem az eddgi rekordom az 20 perc volt amig menekültem a zsernyákok elől, de végülis nem sikerült elkapniuk, pedig már ilyen terepjárók meg ilyen sport kocskat is bevetettek ellenem, és már kemény úttorlaszok is voltak, de ha jó helyre menekülök el és ott maradok, egy idejig akkor elfognak tünni a rendőrök
-
Jégkokó
veterán
Igen a Puntó a játékban tényleg elég jó választásnak tűnik,mert jól tuningolható, és piszkosul megy egyébbként, eddig nem találtam legyőzőre, pedig nem egy japán rízsrakéta ellen versenyeztem
-
Jégkokó
veterán
Eddig mindenlkit lenyomtam gond nélkül a kis puntómmal, de még mindig sehol se találom azt, hogy hol tudom eladni a már megnyert verdákat, egy helyet találtam, de ott csak újjat lehet venni és nem látom sehol a többit
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki megmondani, hogy hol tudom eladni az autómat?Meg azt is, hogy hol van az a két kocsi amit megnyertem, mert én sehol se találom őket
-
Jégkokó
veterán
válasz
Mr_Vercetti #2486 üzenetére
Igen ám, de még nem jutottam el odáig, van vagy 16 ezer pénzem az meg semmire nem elég sajnos , még ha lehetne akkor se igen
-
Jégkokó
veterán
válasz
Kis Fraky #2478 üzenetére
Én is ugy nyomom, csak egy nagyon kicsit változtatok a kocsin optikailag, de a felni az már van rajta, de még tuning cuccokra nem futtotta sajna.Meg eddig egyszer nem sikerült elmenekülnöm a rendőrök elöl kb 6 perc után , egyszerűen nem találtam egér utat, pedig az egész pályán át űldöztek, majd feladtam a küzdelmet,mert akár fél óráig is nyomhattam volna hiába
-
Jégkokó
veterán
válasz
Interceptor #2465 üzenetére
Egyébként meg pont az, hogy a régebbi undergrund játékokban szét spoilerezte meg neonozta a kocsiját, de ott nem lehetett másképp továbbjutni.Ez szemétség volt szerintem.És egy sima mezei Puintóval tolom a játékot,már első látásra megtetszett az autókiállításon, de még semmi extra cucc nincsen rajta.De eddig minden ellenfelet lealáztam vele
-
Jégkokó
veterán
Nagyon komoly egy játék ám, régen játszottam enyit egy autóversenyzős játékkal, de ez tetszik.Végre nem eröltetik azt, hogy agyon kell neonozni meg szétműanyagozni a kocsit hogy tovább tudjak lépni
-
Jégkokó
veterán
Én a need for speed 3 at pont a hülye rendőrök miatt nem szerettem, amikor csak lehetett mindig kikapcsltam hogy ne legyenek.Engem mindig is irritáltak, miattuk sose tudtam egy versenyt se megnyerni
-
Jégkokó
veterán
Az mitöl van, hogy eliindítom a játékot, és kiválasztom hogy melyik kocsival legyek, és utána fogja magát a gép és egyszerűen lefagy?Mert az én konfigomon mennie kellene már a játéknak , sőt még egy gyengébb gépen is.Lehet hogy a videókártya driver a ludas?Mert abból a legújjabb van fenn
-
Jégkokó
veterán
Letöltöttem ennek a játéknak a demóját,de sehogy se akart futni, mert ki irt valami olyan hibát hogy ez és ez a file nem win32 alkalmazás, és hogy az ujjratelepítése megoldja a problémát
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest