Keresés

Aktív témák

• Andie

őstag

válasz westlake #4164 üzenetére

Hogy lehet összeszedni ennyi bountyt? Mármint a technikára vagyok kiváncsi. Mivel növexik radikálisan a bounty? Mert ugyan én még kiscsirke vagyok itt a mustang GT-mmel, meg a 8-as blacklisttel, de eddig a legnagyobb eredményem 30ezer bounty volt, de akkor törtem zúztam, vagy 8 rendör üldözött már, olyan fekete fbi-os kocsi is, alig birtam elbújni...
    Taniccs mester! :B

• Andie

őstag

válasz Lev Andropov #3809 üzenetére

Sosem volt húzva, szerdán kaptam, igaz elötte a srác, aki hozta a nagykerböl, rárakott egy Zalmant. De nem gondolnám, hogy használtat adott, illetve elötte szórakozott volna vele. Saját bevallása szerint ki sem próbálta.
    Nemtudom, hogy pontosan hány fokos a mag, ezt hogy lehet megnézni? RivaTuner és a hagyományos beállitások képernyö (temperature settings) is azt jelzi, hogy 25 fokos (ebben a percben), és ha bemegyek a játékba, több óra nyüstölés után sem megy fel 38 fölé (rivatuner kijelzi a sarokba ugye).
    Rátettem az ujjam a kártya hátuljára játék közben, és kellemes langyos, még véletlenül sem meleg, vagy forró.

A legújabb 81.95-ös forceware driver van fent, az nvidia honlapjáról.
    Elötte próbáltam a 77.72-est, de az szemetelt 3dmark05-ben elég csúnyán.

Egyébként azért nem a kártyára gyanaxom elsö lépsében, mert tegnap megtoltam a HL2-öt is max beállitásokkal vagy 1 órán keresztül, plusz doom3-at is próbálgattam, nomeg lement nem egy 3dmark, és soha semmi ilyen problémát nem tapasztaltam.
    Nomeg ha melegedés lenne, akkor egy sima felbontás oda-vissza váltás után nem menne 2 órát hiba nélkül,hanem megint hibázna...
    Legalábbis remélem. :F

• Andie

őstag

NFS Most Wanted már másodjára csinálja meg, hogy megakad 10 mp-re (hang is tak-takkol), aztán ilyen lesz a kép:
    [link]

FPS leesik 10-12-re, és szép háromszögek rohangálnak a képernyön. Ha ilyenkor bemegyek az videó-optionsba, és átállitom a felbontást 1024-re, majd vissza 1280ra, akkor megint minden szép és jó, legutóbb még +2 órát játszottam hiba nélkül.

Ez mitöl lehet? Játék bug? Driver? Netán kártya??
    (6600GT, nincs húzva, 500/1000 MHz, és a hömérséklet rivatuner szerint játék közben sem megy 38 fok fölé)

Aktív témák