- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Hát lehet az irányítók közt a TOP 3-ban ott van Steve Nash, de még azt is megkockáztatom, hogy a liga legjobb 10 játékosa közt is ott van...
Amúgy a játékban ki mit tapasztalt? Elsősorban a hiányosságokra és a hiányokra vagyok kíváncsi, hogy más is tapasztalja-e (és idegesíti
), ami főleg DYNASTY módban feltűnő...Ezek a hibák elsősorban hanyagság és figyelmetlenség szerintem, pl nem lehet controller-t választani a játék indaításakor, vagy nem lehet látni TRADE-nél a játékosok árait, de még lehetne sorolni../ Igaz az utóbbira van megoldás, de nem hivatalos../ NEm nagy hibák, de idegesítőek..
Szóval ezeket a hibákat sürgősen kéne javítani (és 1 PATCH-csel lehetne is), de nem értem, hogy miért nem lépett még az EASports...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami főleg DYNASTY módban feltűnő...