Hirdetés
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tudom, nagyon ciki, de én nem tudtam, hogy ennyi a különbség az európai szabályok, és az NBA között. Még a pálya méretei is teljesen mások. De, hogy a játékidő is..
Jégkorongban is ez van. Ott ismerem is a különbségeket. És jó nagy hülyeségnek tartom ott is, hogy képtelenek egyesíteni. Pedig évek óta szó van már róla.
Hozta az USA. Én meg pont úgy vagyok vele, hogy nyerjék meg. Mert ha nem nyerik, ezeket meglincselik otthon.Nem értettem tegnap, hogy Tatum és Haliburton még csak nem is játszottak. Kisebb sérüléssel bajlódnak?
Embiid ami fújjolást kapott.. Meg is érdemelte.Edwards-ot jó volt nézni. Nagyon élvezi az egészet, és akar. Durant meg elképesztő volt.
Egyébként elvileg mi itt az olimpián az erősorrend? USA, Kanada, Szerbek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest