- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
tud valaki jó alkalmazás szintű android emulátort linux alá? tehát ami nem magát az android rendszert emulálja, hanem egyszerűen kicsomagolom az apk-t, és elindíthatom a futtatható állományt, ami aztán egy ablakban szépen lefut.
-
válasz
Kisgépkezelő #8 üzenetére
Ja, az is jó lehet, thx. Nekem szimpatikusabbak a teljesen szeparált, virtuális környezetek, ha van alá erőforrás.
-
Szirtimorc
senior tag
Windowson próbálgattam a NOX player, egész jó volt.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Linux alatt a Waydroid nálam működött. De nem ajánlom, mert nem tudom, hogy mennyire biztonságos, aztán végül b.-vel kerülök emiatt vitába. Annál feleslegesebb dolgot meg nem tudok elképzelni az év utolsó munkanapja végén.
-
válasz
morcosharcos #6 üzenetére
YWC
-
-
válasz
morcosharcos #3 üzenetére
Ahogyan a bejegyzésben is írom, Android 11 óta kéne futnia mindennek is, ehhez képest emulátorokon és x86 droidon sem teszi :S
@KISDUCK : Ja, kényelmesebbnek tuti kényelmesebb
De nekem szimpatikus a Geny, elég elválasztott környezet mindentől.
Asszem ez a cucc amúgy elindult virtuális Bliss OS-en is, de pll. helyből fekvőbe váltott, és a fél kép nem látszott
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos ezt nem tudom, de van hogy olyan érzésem hogy meg tudja oldani a program és elég felhasználó barát. Ha esetleg érdekelne valami játék hogy elérhető-e és/vagy fut, írd le és megnézem majd. Amúgy nagyon felhasználóbarát az egész telepítés után bedobott egy pici ablakot és csak nyugtáznom kellett hogy ki vagyok (ha jól emlékszem), mivel chrome-ban be vagyok jelentkezve a google fiokomba.
Régen használtam bluestacks-et és genymotiont (saját bejegyzés) is, de ez szerintem kényelmesebb mindkettőnél. -
Laikusként: Dede, gondolom én, mivelhogy messze nem minden .apk indul el vele. Sztem leginkább arra volt jó, hogy a sok, szarra se jó külsős "emulátort" (khm, malware-t) eltakarította a piacról a 3.14-ba.Viszont minden azon múlik, hogy mennyire hajlandó a microsoft fejleszteni majd a továbbiakban, most egy ideje "csendesebb a víz" körülötte, gondolom mert macerás fejleszteni.
-
-
KISDUCK
addikt
Egyszerűbb dolgokhoz most talán a legkönnyebb megoldás a "google play beta" windowsra, én nem túl rég abban játszottam clash of clans-t pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Wukong Black Myth PS5 játék.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő