- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ki van halva a topik (megint).

Pedig 2021-re eljutottunk ismét oda, hogy van magyar közvetítés. És meg kell hagyni, jó is. Az első futamon Juhász Zoltán volt a szakkommentátor, ő nagyon jó munkát végzett. Maka meg Maka, őt az NFL közvetítésből már ismerjük. Ő szerintem ordítva ébred fel már reggel.
De bírom, nincs vele különösebb probléma.Túl vagyunk két futamon. Mindkettő izgalmas volt. Én már most, a március 28-as Bristol Dirt futamot várom, az biztos szenzációs lesz! Idén már nincs #48 Jimmie Johnson, így új kedvencet kellett keresnem. És hát egyértelmű, hogy a meghurcolt #5 Kyle Larson lesz mostantól akinek szurkolok. Korábban is bírtam. És igen, hibázott. De azt hiszem borzasztóan túl lett tolva a meghurcolása. Szóval mindent bele Kyle. Most az O'REILLY AUTO PARTS 253-on is jól ment, míg nem... ahh.
Elvileg minden futamból lesz elérhető release, beszéltem az illetékessel. Nekünk nincs kábeltv, szóval utána kérdeztem, hogy tervezett e az egész évad feltöltése, és igen. Szóval öröm, bódottá'.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Master 3S for MAC
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De bírom, nincs vele különösebb probléma.