- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelona95
tag
válasz
Corvin0716 #4168 üzenetére
A szénkonzol jó ötlet, amikor a vortex-et próbálgattam, akkor meg se fordult a fejemben.
Phunnelnél meg azért sem használnám, mert csak egy van, de az túl kicsi lenne rá. -
Barcelona95
tag
válasz
Corvin0716 #4165 üzenetére
Próbáltam a vortexet is, de nem váltotta be a reményeimet. Nagyon hamar megégett benne a dohány többszöri tömésre is, így inkább a phunnel mellett döntöttem, aminél szintén megvan ez, de sokkal kisebb arányban, 10-ből kétszer kb. Bár amikor a vortexet próbáltam, akkor még nem használtam páncélfóliát, mióta átálltam rá, sokkal kellemesebb az eredmény.
-
Barcelona95
tag
válasz
Corvin0716 #4161 üzenetére
Itt vagyok én is. Kb fél éve beszereztem egy medium phunnelt, razan csövet, meg egy szénmelegítőt is, azóta öröm és bódottá van, meghálálta a KM Halzone.
Sajnos még mindig nehezen tudom eltalálni, hogy hogyan tömjem jól a phunnelt, bár mióta átálltam páncélfóliára, azóta a rátett 3 kókusz nehezebben égeti meg a dohányt.
Esetleg valami tanács a phunnel töméshez?A dohánytémához is hozzászólva, itt az Alföldön közepén a dohányboltok többségében csak Al Fakher van. Nakhla-t már elég régen szívtam, nálam egyébként az alma és a cseresznye/meggy a favorit, egyszer korábban vettem Earl Grey tea-t, de elég hitvány volt, szerencsére pont volt itthon citromos dohány, azzal bekeverve egész kellemes citromos tea ízű lett a füst.
-
Latsza
aktív tag
válasz
Corvin0716 #4161 üzenetére
Helló, én még élek
Hol vannak a keményvonalasak, de tényleg?
Hogy témába vágó legyen a hsz, ki füstöl Nakhla citromosat még rajtam kívül mostanság?
-
xenom0rph
őstag
válasz
Corvin0716 #4143 üzenetére
Ezt is usánkából rendelted?
-
Corvin0716
tag
válasz
Corvin0716 #4142 üzenetére
Nos, a watermelon azt hozta, amit vártam. Kellemes, gyümölcsös rágó íze van, ami a pipázás legvégéig kitart. Remélem ez később is igaz lesz rá, s nem járok vele úgy, mint a sárgadinnyéssel, aminek majdnem teljesen eltűnt az íze. A blue mist és a flower power rendben van, de a sárgadinnye elvesztette az aromáját, pedig ugyanúgy tárolom mindet: 2 zacskó + doboz. Emiatt a sárgadinnyét csak 50 grammos kiszerelésben tudom ajánlani. Az elején igazán finom íze van, de a hosszabb távon való ízvesztése miatt csak 5/10-et tudok rá adni. Az Asli természetesen még tisztítás alatt áll. Majd írok róla a Nammoromhoz hasonlítva, amint "kifüstöltem". Már persze ha olvassa még ezt a fórumot bárki rajtam kívül és nem magamban beszélek.
-
Barcelona95
tag
válasz
Corvin0716 #4137 üzenetére
Nem az első, jelenleg egy Aladin Evolution Fata Morgana-t használok, de minőségibb pipát szeretnék, amihez az előbb említett kerámia és cső is vadonatúj lenne, szóval kompletten cserélni akarok mindent.
Nammoron kívül csőből mi az ajánlott jelenleg? Fontos a moshatóság, illetve a darabokra szedés lehetősége.Ha egy szétszedhető cső markolatáról leveszem a szívófejet, akkor annak a helyére behelyezhető az ice-bazooka?
-
Barcelona95
tag
válasz
Corvin0716 #4135 üzenetére
Első sorban Magyarországról szeretnék vásárolni.
A President Vízipipa ajánlott?
Láttam náluk Khalil Mamoon Halzone pipát, de a képeken a pipa széntálcájára Khalil Maamoon van írva, ami kétségeket ébresztett bennem, de ugye lehetséges, hogy valami random képet tettek be.
A Szultán Kincsei-nél is megtalálható ugyanez a pipa, de ott meg Halazone-nak hívják.
Mindenesetre nem szeretnék lyukra futni, mert ugye a pénz nem mindegy, csak egyszer szeretnék vásárolni, de az az egy jó legyen.
Vortex kerámia és Nammor cső megfelelő társ hozzá egyébként? -
daninet
veterán
válasz
Corvin0716 #4122 üzenetére
Dubai, Business Bay
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Corvin0716 #4117 üzenetére
Na, ennek örülök, meg is írom akkor a tegnapi nagy fail-om gyorsan.
( mármint majd a logout-on, de valószínűleg nem fogok mindig oda írni)
Egyébként ki is tettem egy bejegyzést már, csak mivel ott linkeltem a topic-ot, így ide már nem tudtam betenni, a keresztposztolás elkerülése végett. Írj majd a Starbuzz-ról, igazi ritkaság. -
daninet
veterán
válasz
Corvin0716 #4118 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest