- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani811
aktív tag
válasz hegedus001 #16 üzenetére
Kis pontosítás a cikkhez: S23+ támogatja az UWB-t. Ma kaptam meg a készüléket és benne van az opció.
-
-
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
Jajaja meggyőző, bár van egy kis oktatófilm feelingje is a dolognak.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Bálint941121
tag
Haha én sehol nem írtam hogy nekem hianyzik de pár év múlva lehet ki tudja..
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
strogov
senior tag
Ez olyan kérdés mint a kell-e nekem matter támogatás? Ha most nem használod akkor most biztos nem kell neked. Ha viszont okosotthont tervezel ... na akkor se, mert ami támogatja az is szarul. Esetleg fél/egy év múlva. De ahhoz, hogy legyen mire használni, kell egy csomó eszköz amivel használható.
Az UWB is annak fontos akinek van ilyen cucca. Ha sok UWB eszköz lesz akkor majd talán lesznek rá hasznos use case-ek is. Jelenleg tudod használni tag-ek keresésére. Ahhoz, hogy tag keresésre jó legyen (már amikor elhagyod) kell egy csomó eszköz ami "látja", hogy hol van. Ezért kontrapoduktív kihagyni bármelyik eszközből. Másik use case a beltéri navigáció lenne, de aki eltéved egy plázában, nem találja hol parkolt annak szerintem nem UWB kell hanem gondviselő. Ezen kívül jó lehet(ne) kulcsnak is, mert biztonságos kommunikációt támogat. IoT eszközöknek is jó lenne ... lenne.
Samsung-nál is a tag keresés az alap feature. A kulcs feature inkább érdekes mint hasznos (szerintem). Simán mehetne NFC-vel is. Aki rosszándékú az egyikkel se fog szórakozni.Úgyhogy most kulcsnak és tag keresésre jó. Meg airdrop-nál az apple ezt használja ha van mindkét eszközben mert gyorsabb, biztonságosabb. Nem mintha az elmúlt 12 évben használtam volna egyszer is airdrop-ot.
Aki (számomra megmagyarázhatatlan okból) teleszórta a cuccait tag-ekkel annak ez nélkülözhetetlen. De mivel a samsung kevesebb UWB-s eszközt ad el mint az apple, így náluk kisebb az esély, hogy meg is találod (kétlem, hogy az apple támogatná). -
babosmiki
addikt
Legalább belül történt valami, ha már a dizájnereken megspórolták a pénzt...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
icp1970
senior tag
Jól hangzik. De sajnos az ára egyenlőre egy vagyon.
-
Predatorr
őstag
Párakamra az, nem gőz. Rég rossz lenne, ha gőz keletkezne a készülékben.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Peathee
senior tag
A tesztbe majd beleírhatnátok, hogy valós, mindennapi átlag használat közben hátrány-e egyáltalán az UWB hiánya.
Nekem S22+ van és a Snapdragon miatt váltani akarok S23+ra. -
-
janeszgol
félisten
Mire hasznalod?
-
hegedus001
aktív tag
válasz Bálint941121 #13 üzenetére
Abszolút hiányzik az uwb.... én már biztosan nem vennék anélkül telefont. nevetséges az amelyikben nincs, szinte minden nap használnám..
-
janeszgol
félisten
válasz Bálint941121 #13 üzenetére
Ha nem tudod mi az, akkor miert hianyzik?
Az egy rovid hatotavu, tiszta ralatast igenylo helymeghatarozas. Tatgyak keresese, biztonsagi kulcs (auto, atm). -
Legendd
senior tag
Én ma kaptam meg tesztre az S23 kettőst (az Ultrát később fogom). Én most az S23-at használom és erre koncentrálok.
Normál használat mellett hűvős, a Wildlife Stress teszt alatt viszont azért meleg lett nagyon.
66,3% volt a stabilitás, 31 fokról 46 fok lett a mérés szerint és 12%-ot merült a 20 loop alatt.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Bálint941121
tag
Jelenleg észre vehető az uwb hiánya? mire lehet használni csak mert iphoneba 11 és óta van de itt is benn hagyhattak volna időt állób lenne a telefon főleg hogy 5 évig támogatott.
-
Aryon87
félisten
Hiába a bika proci, ha az optimalizálás fos hozzá. És szerintem most se lesz különb. És akkor a nagy hőről nem is beszélve. Mert hiába a nagyobb hűtés, lepkefing ez, ha azt nézzük, hogy a 8gen1-el nem bírtak a többiek (már aki, Mate50Pro-m még csak nem is langyosodik, csak szupertöltés közben melegszik kicsit), hát akkor a Samu ezzel, pláne még tunningoltan. Itt már akkora hőtermelések vannak, hogy aktív hűtés kéne. Lesznek bajok nyáron..
Nekem ez az S23Ultra jó lesz bevezetőnek, mire jön az S25Ultra, addig látom mit kezd ezzel a Samu. Addig lejár a 2 évem a Mátéra[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kasya
nagyúr
Amennyire ketelkedtem az S22U hutesi megoldasaban, annyira kellemes csalodtam is benne. Ugyanakkor egy SD+ hutese nem tudom mennyire lesz megoldott...eleve a megnovelt teljesitmenyt meddig tudja tartani.
-
p2pp
őstag
UWB Hálózat csak az Usában jáccik?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Monitorkalibráló eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szólánc.
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest