-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz eddie17 #67047 üzenetére
Mi két számot szerettünk volna flottából kihozni, mind a kettő 20-as volt. Szívtunk vele rendesen. Az egyiket végül ki sem lehetett hozni, mert állandóan hibára futott valami az átírás során és nem tudták megoldani pedig vagy 5x voltunk bent, így megszűntettük inkább. A másikat sikerült, de az sem ment könnyen. Először a Westendben átírták a saját nevemre, viszont utána SMS-t és hívást fogadni nem tudtam, de hívni igen. Ekkor még előfizetéses csomagban voltam, mivel rögtön nem lehetett feltöltőkártyára váltani. Aztán ezzel a panasszal elmentem egy shop-ba, de mondtam, hogy feltöltőkártyára is szeretnék váltani. Át is rakták, aztán mondták, hogy talán ez megoldja a hívásfogadási problémát is. Hát nem oldotta meg. Ez utóbbit végül az Allee-ben sikerült elintézni, ahol fel kellett hívniuk a háttércsoportot, ahol valaki átkattintott valamit és rögtön megjavult. Azt mondták, hogy a nem 70-es körzetű számok áthozásakor valami hibára fut és ez okozza a hívás fogadási tiltást... Az eSIM-re váltással is megjártam ma, de azt majd egy másik post-ban írom le. :-)
-
törölt tag
válasz eddie17 #66554 üzenetére
Tudsz panaszt tenni mást nagyon nem, ha áll a rendszer... A kérdés, vajon ha egyszer átvertek (jelentsen ez bármit), akkor vajon igazat mondtak most? Egyébként az ilyen flotta kilépésnek hirtelen nincs vmi következménye, díja?
-
veterán
válasz eddie17 #66554 üzenetére
Nagyon nem tudsz kihez fordulni. Ha a rendszer áll azzal senki nem tud mit csinálni. Úgy lett volna neked célszerű ha SOS, hogy másik szolgáltatóhoz kiviszed flottából a számod, majd ha vodás szeretnéll maradni akkor vissza publikus csomagba.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
4Grider
nagyúr
válasz eddie17 #61520 üzenetére
Cat6 lte routert ott érdemes venni, ahol több frekvenciát fognak össze a 4G-hez. Tehát mielőtt ilyenre kiadsz adott helyen pénzt, fel kell mérni telefonnal vagy telefonra telepített alkalmazással, hogy milyen frekvenciák elérhetőek felétek. Ha csak B20/800 MHz van, azon a cat6 sem fog segíteni, de ha már össze van fogva B3/1800 MHz-el, esetleg 2100 MHz-el, akkor jelentős minőségi ugrás lehet a cat6 használata (de még inkább a cat19-é).
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz eddie17 #6313 üzenetére
Kérdés, hogy a meglévő telefonszámodhoz szeretnél új telefont venni, vagy pedig egy új előfizetést kötnél, új számmal és készülékkel?
A második lehetőség előtt nincs semmi probléma, viszont ha a meglévő számodhoz szeretnél új készüléket, akkor ott legkorábban a 2 éves készülékhűséged lejárta előtt 3 hónappal vehetsz új telót.
Harmadik lehetőség pedig, hogy csak sim-kártyát vettél anno, készülék nélkül, akkor ahhoz vehetsz készüléket bármikor, és onnastól fog élni a 2 év készülékhűséged.A tarifahűség csak annyi, hogy nem tudsz tarifát váltani/megszüntetni az előfizud, mert kiszámlázzák a kötbért.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest